Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KLUDI COCKPIT Discovery - Funkčnost na nejvyšší úrovni

Novinka od KLUDI - sprchový systém KLUDI COCKPIT Discovery je nejen krásný designem, ale také kvalitními materiály a pokročilými funkcemi, díky nimž je používání výrobku skutečným potěšením.

Tenký tvar hlavové sprchy a dokonale profilovaná ruční sprcha ovlivňují nejvyšší kvalitu použití. Hlavová sprcha má obdélníkový tvar (rozměry 400x260mm), díky němuž vodní proud pokrývá celé tělo a ruční sprcha lze vložit do pohyblivého nástěnného držáku, jehož sklon lze nastavit v rozsahu 75 °. Designéři se také postarali o pohodlnou, speciálně profilovanou poličku, kterou - díky správné velikosti (šířka 550 mm) - úspěšně obsadí oblíbená kosmetika a toaletní potřeby. Dalším komfortem, který ocení každý milovník relaxační koupele, jsou intuitivní rukojeti, které jsou ovládány bez nutnosti mačkání jednotlivých prvků. Ovládací panel, nakloněný pod úhlem 40 °, je velkou výhodou při použití sprchy.

Významná je také vysoká kvalita materiálů, z nichž byly jednotlivé díly vyrobeny - hliník byl použit pro výrobu poličky, je to velmi trvanlivý a korozi vzdorný materiál. Rukojeti a pouzdro baterie jsou vyrobeny z masivního kovu pokrytého chromem, který zajišťuje dlouhou životnost.

www.kludi.com/cz/

 
 
Reklama