Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitní sprchová vanička ke sprchovému koutu SanSwiss

Pokud chcete k vaně anebo místo vany sprchový kout, měli byste si nejprve rozmyslet, zda chcete postavit sprchovou zástěnu na dlažbu nebo na vaničku.

Koupelna totiž dnes není pouhým místem očisty těla, ale i místem Vaší relaxace. A kontakt bosých nohou s podlahou může celkový pocit ze sprchování značně ovlivnit.

Ze sortimentu SanSwiss doporučujeme moderní sprchové vaničky ILA a MARBLEMATE. Sprchové vaničky jsou vyrobeny z kvalitního litého mramoru, tlumí hluk a poskytují tepelnou izolaci. Lze je nainstalovat na podlahu nebo na nožičky s předním panelem. Umožňují pohodlný vstup do sprchy. Dvoukomorový sifon s vysokou průtočností, který je umístěný pod lineárním krytem, lze snadno čistit. Sprchové vaničky splňují kritéria EN 14527:2016, tato norma mimo jiné ošetřuje i stabilitu dna (možné zatížení až do 150 kg), čistitelnost, bezproblémové vypouštění vody a odolnost proti změnám teploty a chemikáliím.

Pro zákazníky, kteří preferují jednolitou podlahu, která přechází volně do sprchového koutu, doporučujeme řešení bez vaničky. Koupelna vypadá opticky větší a prostornější.


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama