Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Roca: nová špičková technologie pro každodenní užívání představena na veletrhu ISH

Od nové generace chytrých toalet s doposud nejvýkonnějším vysoušečem, který je založen na fyzikálních principech cirkulace vzduchu až k IoT (Internet věcí – síť zařízení, spotřebičů atp. v domácnosti, která jsou vybavena elektronikou, softwarem, senzory a síťovou konektivitou, která umožňuje výměnu dat) a umělé inteligenci, která dokáže monitorovat, udržovat a uklízet koupelny či toalety.

Takové jsou novinky Roca pro letošní rok. Značka také představuje Senceramic®, revoluční tenký keramický materiál s protiskluzovou úpravou využitelný zejména pro sprchové vaničky a u nových odstínů skelného porcelánu, koupelnových baterií a doplňků.

Značka Roca na letošním ISH, světovém veletrhu koupelnových a technických zařízení budov, energií, klimatizací a obnovitelných zdrojů, který právě probíhá ve Frankfurtu, představila nejnovější technologie, materiály a trendy v tomto odvětví.

Společnost ukázala novou generaci chytrých bidetových klozetů In Wash® s celou řadou inovativních funkcí, mezi mnohými průlomový vysoušeč, jehož fungování je založeno na moderních principech cirkulování vzduchu. Nové modely In-Wash® jsou vybaveny nejmodernějšími funkcemi, jako je dálkové ovládání prostřednictvím aplikace, UV dezinfekce, deodorizér a samootvírací vyhřívané sedátko.

Další inovací v oblasti toalet je In-Tank® technologie. Nádrž na vodu je přímo zabudovaná v samotné toaletní míse a zajišťuje tak vysokou úroveň čistoty díky zcela novému proplachovacímu systému Vortex.

IoT a umělá inteligence umožňuje automatické pozorování a úklid koupelny

Další technologickou novinkou značky Roca je inovativní platforma RocaProtect®, která zlepšuje správu koupelnových zařízení, šetří náklady na údržbu a celkově zvyšuje spokojenost zákazníků. Využíváním nejmodernějších technologií a postupů firma stvrzuje myšlenku marketingového ředitele značky Roca, Carlose Velázqueze: „Věříme, že Smart technologie mohou být opravdu chytré jen tehdy, když zlepšují životy lidí.“

Sklokeramické sprchové vaničky s protiskluzovou úpravou v novém: Senceramic® od Roca

Roca na veletrhu také představí novou generaci sprchových vaniček založenou na průkopnické technologii Senceramic® - inovativním materiálu, který kombinuje bezkonkurenční sanitární a hygienické výhody skelného porcelánu s novou protiskluzovou strukturou a extra tenkým designem.

Exkluzivní barvy pro keramiku, koupelnové kohoutky a příslušenství

Barvy jsou klíčovým atributem, na který Roca v příští sezóně vsází. Na ISH proto představila nové barevné škály produktů. „Zákazníci používají barvy k navržení koupelen podle svých osobností a způsobu života,“ říká Velázquez.



 
 
Reklama