Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová lehkost v kuchyni

Kuchyňská baterie Kludi Bingo Star XS je reinterpretací klasického tvaru luku a zapůsobí svým energickým a zároveň delikátním designem.

Nová lehkost v kuchyni

Kuchyně již nejsou místem, kde se jen vaří a myje nádobí. Jsou místem setkávání se s rodinou, jsou obývacím pokojem i hernou, nabízí prostor pro rozhovory, domácí úkoly a společenské večery s přáteli. Kludi Bingo Star XS, s výrazným, elegantním designem, se hodí do každé moderní kuchyně.

Jednopáková baterie překvapí jemnými přechody a štíhlými proporcemi. I přes své půvabně zakřivené vysoké tělo, drží stabilně na dřezu díky silnému podstavci. Plochá, záměrně krátká boční páka dodává styl a nabízí více místa u dřezu. Kromě toho se kratší rukojeť snadno drží a umožňuje plnou kontrolu nad množstvím a teplotou vody.

Kludi Bingo Star XS je k dispozici ve dvou verzích - s výsuvným výtokem a bez něj. V obou variantách je nainstalován laminární perlátor, pro měkký, přírodní proud, který snižuje hlučnost a zamezuje rozstřikování vody. Chromová jednopáková baterie bez výsuvného výtoku je otočná o 360 stupňů a je skvělá pro kuchyňské ostrůvky.

S praktickým výsuvným výtokem poskytují baterie pohodlný poloměr otáčení o 230 stupňů a mají velmi kvalitní, oděru odolnou opletenou hadici, v níž voda proudí tiše. Vytahovací výtok lze zaaretovat. Tato vytahovací verze Bingo Star XS je k dispozici ve třech stylových barevných provedeních: chrom, matná černá a matná bílá. Vysoce kvalitní práškové lakování ze syntetické pryskyřice v černé a bílé barvě je odolné vůči nečistotám, škrábancům a chemikáliím. Díky různým barevným variantám lze baterii použít jako moderní kontrast nebo diskrétně integrovat do celkového vzhledu kuchyně. Kludi Bingo Star XS přesvědčí technickými vylepšeními, vynikající kvalitou a osvěžujícím designem.

 
 
Reklama