Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AXXAIR - orbitální řezačky - orbitální úkosovačky - orbitální svářečky

AXXAIR je celosvětovým distributorem zařízení používaných v procesech přípravy trubek, orbitálního řezání, orbitálního úkosování, zarovnávání čel trubek a orbitálního svařování.

AXXAIR - orbitální řezačky • orbitální úkosovačky • orbitální svářečky

O ZNAČCE AXXAIR

AXXAIR dodává svým zákazníkům v celé Evropě inovativní řešení na zlepšení produktivity a kvality práce s trubkami různých materiálů, jako například nerezová ocel, titan, uhlíková ocel, duplexní ocel, super duplexní nerezová ocel, Hastelloy niklová ocel, či plasty.

20 LET ZKUŠENOSTÍ V ORBITÁLNÍCH TECHNOLOGIÍCH

Vyrábíme inovativní zařízení pro proces orbitálního opracování trubek pro potravinářský, chemický, petrochemický, farmaceutický průmysl či průmysl v oblasti polovodičů. Neustále doplňujeme naši produktovou řadu, vylepšujeme technologii i provedení a vylepšujeme naše služby.

PRODUKTOVÉ ŘADY

Vyrábíme stroje, které jsou schopny kvalitní přípravy a dokonalého řezu pomocí oribitálního řezání. Nabízíme i stroje na efektivní a přesné úkosování trubek pro kvalitní svary. Klademe důraz na služby pro zákazníka, od počátečního určování parametrů řezání a svařování, přes přípravu při výběru produktu podle individuálních požadavků. Následně nabízíme zaškolení obsluhy, abychom zajistili, že personál bude schopen řešit každou situaci bezproblémově a produktivně.


ant PROFITOOLS s.r.o.
logo ant PROFITOOLS s.r.o.

Jsme obchodní společnost a přes 27 let zastupujeme silné zahraniční značky světových výrobců profesionálního nářadí pro voda-topení-plyn a svařování plastů. Poskytujeme i služby, díky kterým jsou naši klienti o krok vpřed před konkurencí.

 
 
Reklama