Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nenechte si uplavat výhodné posezonní ceny bazénového zastřešení

Že už je pro letošní rok s teplými letními dny definitivně konec není sporu. Koupací sezóna právě skončila, výhodné ceny bazénového zastřešení..

Nenechte si uplavat výhodné posezonní ceny bazénového zastřešení

Že už je pro letošní rok s teplými letními dny definitivně konec není sporu. Koupací sezóna právě skončila, výhodné ceny bazénového zastřešení, které vám pro příští rok mohou koupání ve vlastním bazénu prodloužit i o několik měsíců, právě vrcholí!

Kdy nakupovat bazénové zastřešení nejvýhodněji? Mimo sezonu!

Když se začnete po zastřešení bazénu shánět uprostřed léta v čase, kdy je koupání v plném proudu, nejenom že si pořádně připlatíte a zastřešení často koupíte i za vyšší než běžnou cenu. Ovšem, když se rozhodnete nakupovat mimo sezonu, získáte i několik bonusů navíc. Jedním z nich je i fakt, že na výběr máte dostatek času a nekoupíte tak první zastřešení, které vám padne do oka. Prostor máte i na samotnou realizaci a nic tak nemusíte překotně uspěchat, ale naopak můžete důkladně a důmyslně promyslet a zrealizovat.

Nakupujte mimo sezonu a na léto budete perfektně připraveni!

Už s příchodem prvních teplejších jarních dní vyhlížíte nedočkavě léto a nemůžete se dočkat prvního napouštění bazénu? Připravte se na koupací sezónu rafinovaně už nyní! Včas si můžete vybrat a objednat termín instalace bazénového zastřešení a v poklidu tak v plné kráse a se vším, co k dokonalému koupání potřebujete, stihnete začátek sezony. Od koupání vás tak nebudete zdržovat žádná práce navíc – vaše nové zastřešení bude plně připraveno do akce chránit váš bazén před nečistotami. Pomůže udržovat teplotu vody, prodlouží koupací sezonu o několik měsíců a umožní koupání i v méně přívětivých dnech. Instalovat bazénové zastřešení totiž snadno můžete na podzim i v zimě a koupací sezona může u vás na zahradě začít dřív, než se vlády skutečně ujme samotné léto.

Akční nabídka, která potěší vás i vaši kapsu

Hledáte-li kvalitního výrobce zastřešení bazénu, využijte lákavou akční nabídku české firmy Alupo. Právě v těchto dnech nabízí výhodné ceny zastřešení bazénu jak bezkolejnicových, jedno či dvou kolejnicových i atypických zastřešení, které vám dopřeje bezstarostné koupání i péči o vodu v bazénu. Zastřešení bazénu šetří váš čas, rodinný rozpočet a dokonale jej můžete sladit i s architektonickým konceptem vaší zahrady. Výhodná akční nabídka značky alupo.cz vás jistě osloví až 30% slevou na zastřešení bazénu, které vyniká vysokou odolností, životností i garancí stálosti materiálu.
 
 
Reklama