Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poradna EcoSmart odpovídá na množství Vašich dotazů

S rozsáhlou problematikou čerpání z vodních zdrojů, vrtů a studní má značka EcoSmart dlouholeté zkušenosti, které jsou shrnuty v mnoha odpovědích na Vaše dotazy.

Poradna EcoSmart odpovídá na množství Vašich dotazů

Značka EcoSmart čerpadla, vodárny a tlakové stanice nejen prodává, ale i montuje a zprovozňuje. Není tedy jako běžní prodavači, kteří k psímu krmení a holícím strojkům prodávají čerpadla. Naše čerpadla a systémy známe jak po mechanické stránce, tak i stránce softwarové.

Známe chování měničů, víme jak jejich jednotlivé funkce ovlivňují chování měničů a jak spolu funkce souvisí. Víme, které funkce změnit a jak upravit jejich logiku aby měnič správně ovládal chování čerpadla např. v atypických instalacích, kde základní tovární nastavení nefunguje zcela korektně. A to nás odlišuje od konkurence, která umí dodat systémy pro běžné aplikace, ale situace již mírně atypické, vyžadující nadstandardní znalosti proto neumí vyřešit.

U vrtů a studní, běžných vodních zdrojů, se dotazy zákazníků opakují, odpovědi na ně jsme proto zveřejnili v našem e-shopu v rubrice RADY, VIDEA.

U průmyslových posilovacích stanic s ponornými i povrchovými čerpadly občas upravujeme i projektově navržené stanice, výjimkou nejsou systémově zcela nevhodně navržené stanice, občas i bez důležitých prvků, jako jsou ochrany proti chodu nasucho, nebo se zbytečně velkými vyrovnávacími nádobami apod. U průmyslových stanic jsou tedy dotazy spíše specifické ke konkrétní situaci a odpovědi na ně nelze uveřejnit pro obecné použití a proto je v uvedené rubrice nenajdete.

Naši zákazníci přesto vždy od nás obdrží to nejlepší možné řešení pro efektivní a spolehlivé čerpání.
 
 
Reklama