Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vodárny pro rozšířený dotační program Dešťovka

Profesionální spolehlivé vodárny EcoSmart RAIN do dešťových nádrží si nyní může výhodně s celorepublikovou dotací DEŠŤOVKA pořídit nejen vlastník rodinného domu, ale i majitel chaty!

Vodárny pro rozšířený dotační program DEŠŤOVKA

Nejlepší vodárny pro využití dešťové vody EcoSmart RAIN - vhodné pro dotace DEŠŤOVKA.
Připravili jsme pro vás vodárenské sestavy s kvalitním ponorným nerezovým čerpadlem a inteligentní řídící jednotkou. Jedná se o vodárny nové generace, určené pro úsporné čerpání s nejlepším využitím elektrické energie. Čerpadla jsou vybavena kvalitní sací hadicí, jejíž sací síto je díky plováku stále cca 20 cm pod hladinou a čerpadlo tak nasává stále relativně čistou vodu. Běžná čerpadla se spodním sáním nasávají sedimenty ze dna nádrže a dochází tak k významnému snížení životnosti a k častému ucpávání čerpadla.

Vodárny EcoSmart RAIN jsou nabízeny hned v několika výkonech a to podle očekávané spotřeby vody. Hlavní součástí je frekvenční měnič EcoPower s precizním PID regulátorem, který řídí otáčky čerpadla a udržuje tím konstantní tlak v celém systému při proměnlivém průtoku. Tento frekvenční měnič rovněž chrání motor čerpadla proti přetížení, proti zkratu a také proti chodu nasucho. Pro usnadnění výběru Vaší vodárenské sestavy jsme mnoho Vašich otázek zodpověděli v rubrice RADY, VIDEA.

Doporučujeme: Profesionální automatická vodárna s ponorným nerezovým čerpadlem ECO5 3/52-60 je určena pro čerpání dešťové vody z akumulačních a retenčních nádrží do objektů a především pro závlahové systémy. Vysoká účinnost těchto zařízení umožňuje čerpat při maximálním průtoku až 4,8m3/hod pouze s příkonem 1,4 kW. Při běžném průtoku do 2 m3/hod celá sestava pracuje s příkonem jen cca 0,6-0,9 kW.
 
 
Reklama