Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové kouty ESCURA –to je atraktivní design a jasný styl

Říká se, že první dojem rozhoduje o tom, zda se vám něco líbí nebo nelíbí. Sprchovou zástěnu ESCURA si zamilujete na první pohled.

Sprchový kout ESCURA, ES13+EST1 - jednokřídlé dveře s pevnou stěnou v rovině + boční stěna.  Pevný díl 8 mm, dveře 6 mm bezpečnostní sklo s antiplakovou úpravou Aquaperle.  Magnetické těsnění, aluchromová prahová lišta, rohová vzpěra. Sprchová vanička ILA.
Sprchový kout ESCURA, ES13+EST1 - jednokřídlé dveře s pevnou stěnou v rovině + boční stěna. Pevný díl 8 mm, dveře 6 mm bezpečnostní sklo s antiplakovou úpravou Aquaperle. Magnetické těsnění, aluchromová prahová lišta, rohová vzpěra. Sprchová vanička ILA.

Vysoké požadavky na design a prvotřídní kvalita hrají při výběru sprchové zástěny důležitou roli. Pokud někdo upřednostňuje jasný a osobitý styl, bezrámové sprchové zástěny ESCURA jsou ideální volbou. Sprchová zástěna se vyznačuje optickou lehkostí, moderním designem a špičkovou kvalitou, což ocení především mladé rodiny.

Rozsáhlá standardní nabídka sprchových zástěn

Typová řada ESCURA nabízí pro individuální řešení koupelny nespočet variant rozměrů a provedení – počínaje jednokřídlými dveřmi přes rohový vstup s dvoudílnými křídlovými dveřmi až po čtvrtkruh s dvoukřídlými dveřmi. Ven otevíratelné dveře mají šířku až 1400 mm a standardní výšku 2000 mm. Na přání lze dodat i zvláštní rozměry.

Při vývoji řady Escura kladla společnost SanSwiss důraz na vysokou kvalitu, transparentnost, lehkost a inspirující design. Což podtrhují výrazná madla mírně zakřiveného tvaru a elegantní rohové vzpěry, které zaručují optimální stabilitu. Moderní designové panty jsou vybaveny zdvihovým mechanismem, který usnadňuje otvírání dveří a zabraňuje předčasnému opotřebení těsnění na dveřích.

Sprchové kouty a koupelnové vybavení společnosti SanSwiss si můžete také osobně prohlédnout v Písku – u Koupelny Václav Pícha.


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 
Reklama