Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Téměř bezúdržbový sprchový kout a chytří pomocníci ve vaší koupelně

Pořizujete-li si nový sprchový kout, jistě vás zajímá i jeho bezproblémová údržba. Přečtěte si praktické tipy, jak trávit většinu času v koupelně relaxací, nikoliv úklidem.

Nová řada čisticích prostředků od společnosti SanSwiss:                                                                                                GLASS CLEANER – PROTECT CLEANER – POWER CLEANER.
Nová řada čisticích prostředků od společnosti SanSwiss: GLASS CLEANER – PROTECT CLEANER – POWER CLEANER

Na údržbu sprchového koutu je třeba se zaměřit již při jeho výběru. Obecně platí, že pokud si vyberete sprchový kout s plastickými vzory či pískováním, tak se jednotlivé kapičky částečně ztratí. Čiré sklo je však nejpoužívanější a působí elegantnějším dojmem.

Společnost SanSwiss vyrábí sprchové kouty s praktickou antiplakovou úpravou skla AQUAPERLE. Touto úpravou jsou vybavena všechna skla SanSwiss. Vnitřní strana skla je obalena „filmem“, který ochrání sklo před vodním kamenem. Antiplaková úprava AQUAPERLE snižuje usazování nečistot a vodního kamene. Vodní kapky stékají ze skla dolů a neusazují se na něm, tedy až na několik málo kapek, které lze jednoduše setřít praktickou stěrkou.

Při vývoji svých sprchových zástěn se společnost SanSwiss zaměřuje na praktické vychytávky pro snadné čištění jako například chromované panty, které jsou na vnitřní straně skla zapuštěny (řada MELIA, PUR, ESCURA, SWING-LINE F) a možnost odklopení dveří (řada PUR LIGHT S, TOP-LINE). Nesmíme zapomenout ani na vaničky. U sprchových vaniček ILA je dvoukomorový sifon umožňující snadné a rychlé vrchní čištění. Vlastnosti materiálu vaničky a jejího povrchu (kompozitní litý mramor na povrchu opatřený speciální povrchovou úpravou Gelcoat z polyesterové pryskyřice), který přichází do styku s vodou, umožňují čistitelnost vaničky nejméně 20 let. Povrch vaničky je dokonale hladký, nenasákavý a bez nepřístupných rohů, které by zhoršovaly čistitelnost.

Při údržbě sprchových koutů můžete využít inovovanou řadu čistících prostředků

POWER CLEANER: Profesionální čisticí prostředek pro sprchové zástěny. Je vysoce účinný k odstranění usazené špíny a vodního kamene. Obzvláště vhodný na čištění skel s antiplakovou úpravou AQUAPERLE.

GLASS CLEANER: Profesionální čisticí prostředek na čištění skel sprchových zástěn. Propůjčuje skleněným povrchům trvale zářivý lesk. Čistí bez šmouh a je obzvláště jemný.

PROTECT CLEANER: Profesionální čisticí a pečující prostředek pro sprchové zástěny. Účinná ochrana a péče pro skla s AQUAPERLE. Hygienické čištění s příjemně svěží vůní.


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...

 
 
Reklama