Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čištění kanalizací se nebojíme!

Náš nově polepený vůz na čištění kanalizací v Praze určitě nepřehlédnete. Vůz je vhodný na čištění domovní kanalizace a ucpaných odpadů.

Nově polepený vůz na čištění kanalizací v Praze - Herčík a Kříž

Vyčistíme váš ucpaný odpad

Náš nově polepený vůz je určen hlavně na čištění domovní kanalizace. Používáme ho také na čištění odpadů z bytů a čištění domovních přípojek. Vůz je osazen výkonným vodním čerpadlem o výkonu 145 lit/min při tlaku 200 barů. Vůz má dále k dispozici průmyslový lux, motorové pero, elektrocentrálu a kalové čerpadlo.

Vaše ucpané odpady a kanalizaci tak vyčistíme rychle, během jedné návštěvy. Na vlastní vodu máme k dispozici nádrž o objemu 5 m3. Nemusíte se bát, že bychom vám brali vodu z kohoutku, jak to běžně dělají instalatérské firmy.

Vyřešíme problém s kanalizací i v třeskutém mrazu

Jelikož je nástavba plně zateplená, přijedeme vám vyčistit ucpaný záchod i při velkých mrazech.

V případě problému s kanalizací nám zavolejte na náš dispečink 604 208 684, kde si můžete domluvit vhodný termín zásahu. Provádíme komplexní servis kanalizací. Od Vyčištění, zjištění závady kamerou, až po opravu kanalizace výkopem, nebo bezvýkopovou technologií.


HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 
Reklama