Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čistíme kanalizace i ve velkých mrazech

Velké mrazy nás nezastaví. Provádíme čištění domovních odpadu a přípojek kanalizace i během velkých mrazů, které nyní u nás v Praze panují.

Čistíme kanalizace i ve velkých mrazech

Vyčistíme vaši ucpanou kanalizaci nezávisle na počasí, které venku panuje

Máte-li problém s kanalizací, zavolejte nám: 604 208 684. Vlastníme vozy na čištění ucpané kanalizace, které jsou zateplené a v těchto třeskutých mrazech jim nezamrzne voda.

Jediné, s čím máme v těchto mrazech problém je pravidelné čištění velkých řadů v ulicích pomocí recyklačních vozů. Tyto vozy jsou schopni pracovat v teplotách do cca -3°C. Ale jelikož tyto práce nejsou havarijní, stačí počkat na lepší počasí

Budete-li mít s kanalizací nejen během těchto mrazů problémy, budeme rádi, když se na nás obrátíte. Provádíme nejen čištění kanalizace, ale taky kamerové prohlídky, bezvýkopové opravy, vývoz a čištění tukových lapolů, zkoušky těsnosti kanalizace a frézování překážek v kanalizaci pomocí robotických fréz.


HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 
Reklama