Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Máme nový vůz na čištění odpadů a kanalizace

Snažíme se stále modernizovat techniku na čištění domovních odpadů a kanalizace. Proto jsme si pořídili zbrusu nový výkonný vůz, který vyčistí vaše ucpané odpady rychle a kvalitně.

Komplexní vůz na čištění ucpaných odpadů

Vůz má vysoce výkonnou pumpu (145 lit/200 bar) a velikou cisternu (5m3) na vodu. Díky tomu vyčistíme vaši kanalizaci rychle a kvalitně. Nemusíme jako konkurence s dodávkami jezdit každou chvíli pro vodu a když se nám nepodaří ucpaný odpad prorazit, víme jistě, že to nebude díky výkonu pumpy, ale že je potrubí zborcené, nebo jinak poškozené.

Vůz je taky vybaven technikou na mechanické čištění odpadu spirálami různých velikosti. Na čištění tlakovou vodou používáme dvě velikosti hadic. Menší na domovní stoupačky a přípojky a tu větší na pomocné řady až do DN300mm.

Čistíme odpady a ve velkých mrazech

Vůz je kompletně zateplený a vybavený nezávislým topením. Díky tomu k vám přijedeme vyčistit odpady i při velkých mrazech

Nový vůz na čištění odpadů a kanalizace
HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 
Reklama