Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GROHE uvádí keramickou sanitu – komplexní řešení pro celou koupelnu

Tajemství čistoty a souladu designu v spočívá v jednom triku: tím je jediný dodavatel. GROHE nově nabízí produkty z keramiky i akrylu, které lze vzájemně volně kombinovat se všemi bateriemi GROHE.

Všichni, kteří si oblíbili spojení ergonomie, estetiky a bezkonkurenčních technologií GROHE, nyní mohou bez nutnosti kompromisu čerpat z našich dokonale ucelených řešení. Vytvořili jsme 6 nových konceptů koupelen, jež vycházejí ze stávajících produktových řad. Dodali jsme nová umyvadla, vany, toalety, bidety i nábytek, čímž GROHE umožňuje dokonale skloubit jakékoliv součásti a kombinace systému bez omezení.

Šest sladěných světů koupelen

  • Nadčasová estetika se zábleskem nostalgie: linie Grandera Bathroom. Mísí jemné tvary s ostře řezanými hranami a rohy a vrcholí „Čtverkruhem“ (Squircle).
  • Styl Eurocube - jedinečný moderní vzhled vhodný pro soudobé koupelny.
  • Výhradně válcové tvary vystihují Essence Bathroom.
  • Eurostyle Bathroom dodává koupelnám svěžest.
  • U Eurosmart Bathroom nenápadný design směřuje k dokonale ergonomické a funkční souhře s vodovodními bateriemi téhož jména.
  • Koupelny vybavené řadou EuroCosmo se pyšní hrdě kosmopolitním vzhledem i pocitem.



Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama