Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GROHE představuje dřezovou baterii určenou pro vášnivé kuchaře

Navržena pro vášnivé domácí kuchaře, K7® v sobě spojuje elegantní vzhled a funkce na profesionální úrovni.

Baterie K7® byla navržena projektovým týmem firmy GROHE v čele s Paulem Flowersem, který je sám nadšený amatérský kuchař a jeho pochopení pro to, co dělá dřezovou baterii skvělou, je na jejím designu rozhodně znát. Díky flexibilní vysouvací sprše, 360° otočnému ramenu a ovládání jednou rukou, baterie K7® přináší výkon a pohodlí, které vám práci ve vaší kuchyni zpříjemní.

Čtyři možnosti pro maximální pohodlí

Originální baterie K7® se vyznačuje minimalistickým designem, vysouvací sprchu můžete také ohnout, otáčet s ní o 360° a obsluhovat ji jednou rukou. Poloprofesionální baterie K7® má flexibilní, otočnou hadici, navíc je možné přepínat mezi dvěma různými proudy vody - souvislým a sprškou.

Baterie K7® je k dostání ve dvou velikostech a ve čtyřech různých modelech, je tedy ideální volbou pro každou domácí kuchyň.


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama