Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prague gallery "Art of bathrooms" se otevřela veřejnosti

Designér, Roberto Palomba a zástupci společností Roca a Laufen otvírali v době Designbloku novou podobu showroomu Laufen CZ v Praze.

V rámci již 16. ročníku Designbloku proběhlo ve čtvrtek 9. 10. 2014 slavnostní otevření showroomu Laufen CZ, v rámci kterého své kolekce představil samotný designér, Roberto Palomba.

V nově zrekonstruované Prague gallery "Art of bathrooms" na I.P. Pavlova se k výjimečné příležitosti sešli nejen významní hosté, ale také jednatel společnosti Roca, Alberto Magrans, generální ředitel Laufen CZ, Ladislav Dvořák, a marketingový ředitel Laufen, Marc Viardot.
Před oficiálním odhalením se konala také prezentace Roberta Palomby, při které měli hosté příležitost nejen s designérem pohovořit, ale také přímo „osahat“ jeho stávající kolekce.

Kromě kolekce R. Palomby jsou v showroomu i další kolekce z dílny Laufen jako Alessi One, Laufen ProS, Laufen Living nebo Laufen HiJet a značka Roca, která stojí za vznikem jedinečné litinové vany Newcast.



  • Prague gallery "Art of bathrooms"
  • Adresa: I.P.Pavlova 5 (vchod z Legerovy ulice).
  • Otevřeno po-pá 9:00-18:00
  • Kromě inspirace můžete využít technické poradenství a služby zákazníkům.
  • Virtuální prohlídka




Společným přípitkem a odhalením vystavených kolekcí zahájili otevření místa, které bude sloužit nejen jako přehlídka současných produktů, ale především jako zdroj inspirace pro odborníky i laickou veřejnost.

 
 
Reklama