Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Letní akce: svářečky IV. generace za skvělé zaváděcí ceny

V sortimentu elektrotvarovek FRIALEN a tvarovek na tupo včetně příslušenství došlo k výraznému rozšíření sortimentu. Právě zavádíme na trh nové svářečky a také Vám na ně nabízíme skvělé zaváděcí ceny.

Společnost GLYNWED ve spolupráci s výrob-ním závodem FRIATEC AG pro Vás připravila letní akci na nové svařovací přístroje. Akce platí na svařovací přístroje FRIAMAT® Prime a Basic IV. generace se čtecím perem a se skenerem objednané až do 31. 8. 2014. Na akční nabídku se nevztahují žádné další slevy.

Elektrosvařování PE-HD potrubí je neoddělitelně spojeno s výrobky společnosti FRIATEC, které utvářejí již více než 30 let standardy této technologie. V červnu společnost GLYNWED s.r.o., která je výhradním zástupcem společnosti FRIATEC AG v ČR, uvedla na trh novou generaci svařovacích automatů FRIAMAT®.
Nové přístroje FRIAMAT® Prime s možností dokumentace a FRIAMAT® Basic bez možnosti dokumentace jsou vyrobeny tak, aby odolávali nejtěžším podmínkám na staveništích.

Novinky jsou v novém zpravodaji

V uplynulém období se společnost GLYNWED intenzivně věnovala zlepšování v rámci skladby sortimentu a nyní Vám nejdůležitější novinky představuje v novém zpravodaji, a to hned na 5 stranách.
  • Společně s výrobním závodem FRIATEC AG také letos slavíme 20 let výrobního programu elektrotvarovek pro odpaní vodu FRIAFIT®. Dočtete se, jak a proč vznikl a v čem tkví jeho úspěch.
  • Další technologické novinky jsou z dílny italského výrobního závodu FIP (čtěte více na třetí straně) a o nové výrobky je rozšířen i sortiment sanity. Na čtvrté straně představujeme nové vanové sifony.

 
 
Reklama