Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GROHE SPA® F-digital Deluxe - lázeňský prožitek doma

GROHE, klíčový dodavatel digitálního vybavení koupelen, nabízí v tomto produktu kombinované instalace horních i bočních sprch, světelné a ozvučovací techniky poskytují úžasný lázeňský prožitek.

Digitálně ovládané moduly GROHE SPA® F-digital Deluxe pro náladové osvětlení, ozvučení a parní koupele lze instalovat v personalizovaných kombinacích dle osobních požadavků zákazníka.

Splníme jakékoliv přání. Jemná mlha, či silný proud páry? Rihanna či Mozart? Sprchový kout zalitý sluneční žlutou, konejšivou zelenou, či energizující červenou? Každou funkci lze ovládat i kombinovat nezávisle, což umožňuje nespočet možností a programů.

Jednotlivé funkce aplikací GROHE SPA® lze ovládat pomocí Apple iPodu, pro nějž dodáváme ultratenké pouzdro, které lze upevnit vně sprchy. Tento jedinečný systém ovládání lázeňského programu tak umožňuje ovládání jedním prstem, ať již jde o volbu světel, intenzitu páry, či programování hudby.

Společně s produkty řady GROHE F-digital a Grohtherm F lze dotvořit koupelnu, ve které souzní nejvyšší pohodlí i nejkvalitnější design. Ve které je největším potěšením odpočinout si od každodenní rutiny, spláchnout šeď dne a na pár vzácných okamžiků zapomenout na svět venku.




Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama