Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová termostatická baterie Grohtherm Cube

Minimalistický a hranatý design přináší nová baterie Grohtherm Cube do moderních koupelen. Extra široký výtok umožňuje pocit vodopádu ve vlastní vaně.

Nová termostatická baterie Grohtherm Cube je elegantní s čistými geometrickými liniemi. Extra široký výtok umožňuje pocit vodopádu ve vlastní vaně. Jak vanová tak i sprchová baterie nabízí možnost využití poličky GROHE EasyReach™, která je praktická pro odkládání šampónů, mýdel nebo sprchových gelů.

Nové termostatické baterie mají zabudovaný GROHE TurboStat®, který zamezuje jakémukoli výkyvu v teplotě a tlaku vody během celého sprchování. GROHE SafeStop naopak zamezuje uživateli pustit vodu na víc než 38 stupňů. Grohtherm Cube má tlačítko GROHE EcoButton, které pomáhá šetřit vodu a energii, kdykoli se termostat zapne.

Cena: na vyžádání

Nová termostatická baterie Grohtherm Cube
Nová termostatická baterie Grohtherm Cube

Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama