Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rainshower ®Flower Collection přináší barvy a hravost do koupelny

Koupelny se připravují na invazi nových sprchových hlavic Rainshower® Flower Collection od GROHE, které jsou inspirované květinami. Nové barevné hlavice Rainshower® přinášejí svěží vzhled do koupelen.

Nová kolekce sprchový hlavic GROHE s květinovým dekorem
Nové sprchové hlavice Rainshower<sup>®</sup> Flower Collection mají technologii GROHE DreamSpray<sup>®</sup>
Rainshower ®Flower Collection přináší barvy a hravost do koupelny

Nová kolekce sprchových hlavic vychází z populární kolekce hlavic Rainshower® Icon. Klient má na výběr ze šesti atraktivních květin. Model “Tulipán” kombinuje červenou a žlutou barvu, model “Slunečnice” mixuje oranžovou a žlutou. “Kopretina” je v barvách bílé a žluté. “Orchidej” je růžová, “Lilie” je k dostání v bílé a fialové kombinaci a poslední z květin – “Hyacint” - je v bílé a modré barvě.

Sprchové hlavice tak umožňují jednoduché barevné osvěžení koupelen. Nové sprchové hlavice GROHE mohou být i ideálním dárkem, například “Orchidej” a “Hyacint” pro nastávající rodiče. Děti se budou rádi sprchovat pod “Tulipánem” nebo “Slunečnicí”.

Nové sprchové hlavice Rainshower® Flower Collection mají technologii GROHE DreamSpray® stejně tak chromový povrch StarLight® , který zaručí krásný vzhled po spoustu let.

Cena: 2 668 Kč bez DPH


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama