Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Široké zastoupení výrobků Grohe v největším showroomu v ČR a na Slovensku

V novém showroomu v Plzni je průřez celého sortimentu vodovodních baterií Grohe včetně kuchyňských, sprchových programů a sanitárních podomítkových modulů jak ve vzorových kójích, tak i na panelech.

SIKO otevírá největší showroom v České republice a na Slovensku

Česká firma SIKO, která se již od roku 1991 zabývá prodejem koupelen a koupelnového vybavení a nově také prodejem kuchyní, otevírá v Plzni ve Studentské ulici na Lochotíně novou prodejnu. Ta na ploše 3 000 m2 představí více než 80 vzorových koupelen a 28 kuchyní.
„Zákazník má jedinečnou možnost navštívit největší showroom na našem území a reálně tak vidět a vyzkoušet si různé koupelny či kuchyně,“ vysvětluje Ing. Anna Matěnová z vedení společnosti.

V nově otevřeném showroomu v Plzni se může zákazník setkat se širokým zastoupením výrobků Grohe, kde je prezentován průřez celého sortimentu vodovodních baterií včetně kuchyňských, sprchových programů a sanitárních podomítkových modulů jak ve vzorových kójích, tak i na panelech. „Součástí showroomu je i oddělená VIP zóna, kde je představeno sedm luxusních sérií produktů Grohe SPA", říká Martin Procházka, Key account manager společnosti Grohe.

Grohe v SIKO v Plzni - největším showroomu v ČR
Funkční moduly sprchového programu Grohe v showroomu SIKO v Plzni

Zajímavostí showroomu jsou funkční živé moduly sprchového programu, kde jsou představeny jak sprchové systémy, tak různé sprchové sestavy.
Grohe je v této části zastoupeno výrazným podílem 7 modulů, kde si zákazník může vybrat sprchový systém na stěnu s hlavovou sprchou, ruční sprchou a termostatickou baterií v sérii Rainshower a Eurocube v hranatém designu.
Další moduly jsou sestaveny tak, aby si zákazník mohl ušít vlastní koupelnu na míru.
Je možné vidět ovládání sestav hlavové, ruční sprchy, ale i bočních trysek s nejmodernějšími termostaty Grohtherm F, novinky Grohtherm 2000 new.

Součástí koupelnového studia je i kuchyňské studio, které nabízí kromě kuchyní také kuchyňské baterie Grohe včetně funkční novinky Minty Touch prezentované s velkým zájmem na letošním veletrhu ISH.

Grohe v SIKO v Plzni - největším showroomu v ČR
Grohe v SIKO v Plzni - největším showroomu v ČR


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama