Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový přírustek v kolekci SPA GROHE - řada Allure Brilliant

Allure Brilliant mimo jiné přináší "Aqua okno" - vyřezaný detail na konci výpusti. Pro komfortní ovládání jsou páky baterie osazeny pod úhlem 7 °, který je klíčovým prvkem designu DNA Grohe.

Nejnovější přírůstek do SPA GROHE ™ kolekce zachycuje světlo každým svým pohybem. Nová Allure Brilliant je odvážným spojením fascinujícího designu, vynikajícího řemeslného zpracování a perfektního výkonu.

Inspirovaná ikonickým designem světového finančního centra v Šanghaji je Allure Brilliant mistrovské dílo kosmopolitního designu. Jeho hladká silueta vyrobena z jednoho kusu, je přesvědčivou ukázkou návrhářského a řemeslného umění, zatímco její hladké roviny a přesné úhly přinášejí křehký architektonický styl do nejmodernějších domácích lázní.

Brilantní volba
Nová kolekce nabízí celou řadu produktů, které přinášejí skutečný luxus do nejmodernějších koupelen. Doplňkem k volně stojící vanové výtokové trubici s přepínačem vana / sprcha je k dispozici i volně stojící umyvadlová baterie.

2-otvorové a 3-otvorové nástěnné baterie jsou k dispozici s možností výběru výpustí s délkou 172 mm a 220 mm, které zajišťují kompatibilitu s různými rozměry a styly umyvadel. Dalším novinkou je 4-otvorová koupelnová kombinace spojující ruční sprchu Sena Cube s podmítkovým termostatickým směšovačem a nástěnnými kryty se stejně hladkými tvary.

Pohodlí a bezpečnost pro projektové dodávky
Všechny pákové baterie, baterie pro montáž do okrajů van, volně stojící umyvadlové baterie a také bidetové armatury jsou osazeny novými 28 mm kartušemi s integrovaným omezovačem teploty, které jsou ideální pro projektové dodávky do luxusních hotelů.

Termostatická baterie Allure Brilliant je vybavena funkcí SafeStop Plus, volitelným omezovačem maximální teploty nastavitelným na 43 stupňů Celsia a přidaným SafeStop tlačítkem, které zabrání tomu, aby se teplota náhodně zvýšila nad bezpečnou úroveň 38 stupňů Celsia.

Dokonalé GROHE technologie
Celá kolekce je perfektním příkladem výrobních zkušeností GROHE. Vzhled různorodých povrchů benefituje z luxusní chromové povrchové úpravy GROHE StarLight ®, zatímco technologie termostatických baterií GROHE TurboStat ® zajistí, aby teplota vody během celého sprchování zůstala konstantní, a to bez ohledu na možné změny tlaku teplé i studené vody.

CENY:
umyvadlová baterie: 520 euro
tří otvorová umyvadlová baterie: 590 euro
čtyř otvorová vanová baterie: 1110 euro


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama