Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Další vany Bette se skrytým přepadem

S vanami BetteLux Shape uvedla společnost Bette i nový elektronický systém výpusti a přepadu BetteSensory, který zcela eliminuje potřebu viditelného přepadu. Nyní je tento systém i u dalších van z nabídky.

Vany Bette ze smaltované titanové oceli vypadají výborně v jakékoliv koupelně díky krásnému vzhledu smaltované titanové oceli z dílny špičkového designérského studia, jakož i prvotřídnímu smaltovanému povrchu. Dokonale čistý povrch těla vany teď navíc těží ze zkušeností odborníků společnosti Viega, díky čemuž vznikl zcela nový elektronický systém pro přepad a vypouštění vody.

BetteSensory umožňuje naprosto vynechat viditelný přepad a umožňuje vyniknout exkluzivnímu designu vany bez rušivých prvků.

Toto řešení poprvé využila kolekce van BetteLux Shape a systém je nyní již instalován do van řad Bette-Lux, BetteLux Oval, BetteArt, BetteFree a BetteOne, jakož i v řadách Highline a Silhouette.

„Bez rušivých prvků přepadu a kolečka výpusti se veškerá estetika soustředí na čisté a nerušené linie těla vany,“ vysvětluje Thilo C. Pahl, generální ředitel společnosti Bette.
Vedle naprosto bezvadného zážitku z koupele tak BetteSensory přispívá ke snadné údržbě, protože bezešvý smaltovaný povrch se mnohem snáz udržuje v absolutní čistotě.

Inovativní systém je instalován pod vanu a zůstává tak neviditelný.

Sofistikovaný design systému elektronické regulace odtoku a přepadu také zajišťuje, že vždy a za všech okolností voda odtéká plynule. Nánosy mýdla, pěny, ani vlasů nemají prakticky vůbec žádnou šanci se usadit. Jemným stiskem ventilu lze vodu vypustit ručně, pokud je třeba. Opětovným stiskem krytu ventilu jej znovu uzavřete.
Součásti jsou dodávány pro konkrétní typ vany tak, aby instalace na místě proběhla snadno a co nejrychleji. BetteSensory se připojuje do elektřiny a navíc má i záložní baterii, která systému zajistí překlenutí případného výpadku proudu.

Vany si můžete porhlédnout www.koupelny-waterloo.cz

 
 
Reklama