Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sanitec získal dvě ocenění za WC bez splachovacího kruhu Keramag iCon Rimfree

Plus X Award a čestné ocenění Výrobek – technologie roku 2012

iCon Rimfree od společnosti Keramag: vyznamenán za elegantní a čistou keramiku umožňující vysokou míru hygieny a za inovaci, kvalitu, design a funkci / Ambiciózní cíle zavedení na trh jsou již nyní překonány / Maximální požadavky na hygienu a design / Žádné duté prostory pro usazeniny a nečistoty /

Nová WC bez splachovacího kruhu od společnosti Keramag, která byla představena již v březnu 2012, slaví úspěchy. WC Rimfree ze série iCon bylo nyní vyznamenáno čestným uznáním soutěže Výrobek – technologie roku 2012 a také cenou Plus X Award ve čtyřech kategoriích.

Michal Kolda, ředitel Sanitec s.r.o., přebírá čestné uznání VT 2012
Ing.Michal Kolda, MBA, ředitel Sanitec s.r.o., přebírá čestné uznání VT 2012

VT 2012 medaile čestné uznání

V pátém ročníku soutěže Výrobek – technologie roku 2012 pro architekturu a stavitelství, kterou vyhlašuje Česká stavební akademie a organizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství, získal Sanitec za závěsnou WC mísu Keramag iCon bez splachovacího kruhu s technologií Rimfree čestné uznání za elegantní a čistou keramiku umožňující vysokou míru hygieny. Není to poprvé, co se Sanitec této soutěže zúčastnil. V jejím třetím ročníku získal dokonce dvě bronzová ocenění, a to za produkty značky KOLO: instalační podomítkový modul Technic se systémem SmartFresh a sérii keramiky OVUM. „Ocenění od České stavební akademie je pro nás důkazem, že produkty, které prodáváme, jsou vysoce kvalitní, a že naši konstruktéři a designéři jdou správnou cestou. Co se týká technologie Rimfree, jsem si jistá, že v tomto ohledu Sanitec vytváří trend a udává směr, kterým by se v příštích letech vývoj záchodových mís měl ubírat,“ říká Veronika Menšíková, marketingová a projektová manažerka společnosti Sanitec s. r. o.

Logo Plus X Award

Plus X Award je pečeť kvality, která se propůjčuje již deset let, je považována za jednu z celosvětově nejvýznamnějších cen za inovace v oblasti technologií, sportu a životního stylu. Odborná porota při výběru hodnotí především pokroky při vývoji produktů, design, ergonomii a trvalost. Obzvláště potěšující je vyznamenání WC bez splachovacího kruhu iCon v kategoriích inovace, kvalita, design a funkčnost.

Mildo van Dongen, obchodní ředitel společnosti Keramag, hodnotí propůjčení ocenění jako potvrzení produktové politiky, která v posledních letech důsledně sází na inovaci: „Zavedení WC Rimfree na trh již značně přesáhlo naše ambiciózní cíle. Ohromný zájem o ně je nejen v hygienicky citlivých oblastech, jako jsou nemocnice, rehabilitační centra a domovy seniorů, ale i v náročných soukromých domácnostech. Zde přesvědčuje především větší snadnost čištění. Novou generaci WC bez splachovacího kruhu chápeme jako jeden z největších úspěchů vývoje v oblasti WC od zavedení konvenčních verzí.“

Logo Rimfree

Rozhodující předností WC Rimfree je konstrukce bez skrytých dutých prostor, v nichž by se mohly tvořit usazeniny a skrýše pro nečistoty. Zde použitá inovační technika splachování splňuje ty nejvyšší požadavky na kvalitu. Patentovaný splachovací rozvaděč odvádí vodu symetricky do nádrže a zajišťuje optimální vedení vody, které zaručuje bezvadné splachování plochy.

Nová závěsná WC s hlubokým splachováním sérií iCon, 4U a Renova Nr. 1 jsou vybavena splachováním na 6 l, WC Renova Nr. 1 je možné provozovat i se 4,5 l. Kromě toho lze WC Rimfree velice snadno ošetřovat, protože ve vysoce frekventovaných oblastech odpadá obzvláště náročné čištění splachovacího kruhu. Tak se čištění obzvláště veřejně přístupných sanitárních prostor značně zjednoduší a zkrátí. Za příplatek lze dodat produkty i se speciální glazurou KeraTect, která dále sníží náklady na čištění.

Vedle WC iCon bez splachovacího kruhu, která bylo vyznamenáno, jsou k dostání s technologií Rimfree i WC série Keramag 4U a Renova Nr. 1.

RIMFREE ICON SPACE
RIMFREE ICON SPACE
Rimfree 03
Rimfree 03
Rimfree 02
Rimfree 02
R1 M30 2 D01
R1 M30 2 D01
R pohled
R pohled
Rimfree 01
Rimfree 01
 
Rimfree řez keramikouRimfree řez keramikouRimfree řez keramikou

Krátce po zavedení na trh bylo WC bez splachovacího kruhu z koupelnové série Keramag iCon vyznamenáno čestným uznáním v soutěži Výrobek – technologie roku 2012 a pečetí kvality Plus X Award za inovaci, kvalitu, design a funkci. Tato nová generace Rimfree spojuje maximální požadavky na hygienu a komfort při čištění s atraktivním designem. Bez dutých prostor, které jsou podmíněny způsobem konstrukce, se nečistoty zkrátka a dobře nemají kde usazovat.

Více na www.sanitec.cz.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.