Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Superflow – nejrychlejší ventil, který byl kdy vyroben

Navzdory kompaktním vnějším rozměrům je interiér série ESBE SLB navržen tak, aby se dosáhlo výjimečné rychlosti průtoku. Hodnota Kv je dvakrát větší než u jiného podobného ventilu. Nulový únik zajišťuje optimální spotřeby energie. Každý únik je ztracená energie. Především však Superflow nabízí skvělé úspory koncovému uživateli.

Superflow. Jméno hovoří za vše. Stejně jako rychlý lyžař, i série ESBE SLB je aerodynamická a kompaktní. Každý detail byl pečlivě navržen pro optimální spotřebu energie a bezkonkurenční výkon.

Co je Superflow?

Navzdory kompaktním vnějším rozměrům je interiér navržen tak, aby se dosáhlo výjimečné rychlosti průtoku. Hodnota Kv je dvakrát větší než u jiného podobného ventilu.

Nulový únik zajišťuje optimální spotřeby energie. Každý únik je ztracená energie. V době, kdy se energií šetří, je tento produkt naším příspěvkem k ekologičtějšímu světu. Především však nabízí skvělé úspory koncovému uživateli.

Produkt je založen na zcela nové flexibilní platformě, která usnadňuje přizpůsobení se potřebám zákazníků, jako jsou nové standardní produkty nebo řešení na míru.

ESBE + KIOTO SOLAR = FRESH HYDRO

Synergický efekt naší práce s Superflow se ukázal, když nás kontaktovala rakouská společnost Kioto Solar a projevila zájem o partnerství. Kioto Solar má rozsáhlé zkušenosti s vývojem ohřívačů horké vody pro budovy, počínaje rodinnými domy až po menší hotely. Heslem společnosti jsou tři slova – design, funkce a flexibilita. Například ohřívač horké vody musí ladit oku, zajistit okamžitý přívod horké vody a pracovat samostatně nebo ve spojení s několika dalšími ohřívači, a to v závislosti na aktuální potřebě.

ESBE FRESH HYDRO je dostupný od srpna 2015
ESBE FRESH HYDRO je dostupný od srpna 2015

Když Superflow společnosti ESBE poprvé spatřil světlo světa, byl to výrobek, na který společnost Kioto Solar čekala, neboť jim umožnil pokročit s vývojem jejich vlastního produktu.

Superflow byl integrovaný do kompaktních ohřívačů vody Kioto s názvem Fresh Hydro. Úžasný ohřívač teplé vody, který dodá teplou vodu během působivých dvou sekund.

ESBE FRESH HYDRO série FSK100

Díky patentovanému systému regulace teploty zaručuje ESBE Fresh Hydro konstantní průtok z domácího ohřívače přímo do kohoutku. Teplota je konstantní a doba čekání je nulová, bez ohledu na to, jaké množství vody je potřeba.

  • Jednoduchá instalace, minimální instalatérské práce
  • Instalace do nádrže
  • Okamžitá reakční doba
  • Lze zapojit v kaskádách, až 160 litrů za minutu
  • Okamžitý přívod horké vody přímo z kohoutku v požadovaném množství
  • Prevence vodního kamene díky snížení teploty na vstupu

Novinky od ESBE: ke stažení

V ESBE se snažíme být průkopníky na trhu i ve vývoji a výzkumu. Díky úspěchu neusneme na vavřínech. Právě naopak! Neustále jsme poháněni příležitostmi, které nabízí zlepšení, inovacemi a rozvojem nových technologií a produktů.

 
 
Reklama