Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové video: Možnosti využití dešťových vod u rodinných domů

Majitelé rodinných domů a chat můžou využít pro závlahu svojí zahrady doslova každou kapku dešťové vody, kterou se jim podaří zachytit. Každý žlab, okapový svod, bodová vpusť a dokonce i rohožka můžou zachytit vodu.

Odvodnění pro každý dům i zahradu, foto MEVA
Odvodnění pro každý dům i zahradu, foto MEVA

V profesionálním odvodňovacím systému může být dále ekologicky předčištěna, shromážděna v podzemních i nadzemních nádržích, postupně uvolňována do půdy, a to i bez aktivní pomoci člověka. Hospodaření s dešťovou může být téměř bezúdržbové. Více zjistíte v nových videích MEA Water Management, specializované společnosti na odvodnění.

Video: Hospodaříme s vodou v obytné zástavbě

Jakým způsobem lze jednoduše využít nádrží pro zachycení dešťové vody a zajistit následné vsakování do půdy?

Video: Odvodnění pro každý dům i zahradu

Jak zachytit dešťovou vodu v rohožce u dveří nebo zabránit vodě u vjezdu garáží? Jak prosvětlit suterén a přivést i do temných místností světlo a zajistit větrání? Podívejte se na video.

Více informací najdete ve specializovaném e-shopu pro odvodňovací prvky www.zetr.cz. Širší technické možnosti profesionálních odvodňovacích systémů na https://www.mea-odvodneni.cz/mea-dum-a-zahrada/kategorie/2.


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...