Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zajímavé zakázky ACO

ACO jsou výrobky špičkové kvality i pro olympijské stadiony, závodní motoristické okruhy, letiště a potravinářský průmysl. Program hygienické odvodnění průmyslových a komerčních budov (ACO Přibyslav) a velká skupina odlučovačů tuků (tzv. lapoly) a olejů (olejové separátory) patří mezi hlavní pilíře.

ACO otevřelo nové logistické centrum v Přibyslavi, zdroj ACO
ACO otevřelo nové logistické centrum v Přibyslavi, které umožní zrychlit dodávky do celého světa a zároveň vytvořit nové zázemí pro zaměstnance, zdroj ACO

ACO pro olympijské stadiony, závodní motoristické okruhy, letiště

Zásluhou prvotřídní kvality výroby byly použity při výstavbě mnichovského olympijského stadiónu před LOH v roce 1972 a od té doby vybavila společnost ACO dalších deset z jedenácti olympijských stadionů odvodňovacími systémy a konstrukčními prvky speciálně konstruovanými pro sportovní zařízení. Kromě toho se společnost zapojila do budování infrastruktury dalších olympijských projektů, jakými byla např. olympiáda v Brazílii v roce 2016.

Důkazem světové kvality systémů povrchového odvodnění ACO Drain® je také jejich využití na novodobých závodních motoristických okruzích po celém světě – od Šanghaje přes Dubaj až po Indianapolis. Rozvoj dopravní infrastruktury v Indii, Číně, na Blízkém východě a v Jižní Americe je vynikající obchodní příležitostí. Odborníci ACO v těchto světových regionech poskytují poradenství v plánování a výběru prvků pro odvodnění silničních komunikací, průmyslových areálů, přístavů, letišť, tunelů a mostů.

Současným velkým projektem je např. supermoderní nové letiště v Mexico City. Zde ACO položilo více než 30 000 m odvodňovacích trubek Qmax 300. Expedováno bylo celkem 51 kontejnerů.

ACO otevřelo nové logistické centrum v Přibyslavi za 170 milionů Kč, které umožní zrychlit dodávky do celého světa a zároveň vytvořit nové zázemí pro zaměstnance.
ACO otevřelo nové logistické centrum v Přibyslavi za 170 milionů Kč, které umožní zrychlit dodávky do celého světa, zdroj ACO.
ACO od r.1946 dodnes zůstalo rodinnou firmou a je světovým lídrem v oblasti odvodňovací techniky.
ACO od r.1946 dodnes zůstalo rodinnou firmou a je světovým lídrem v oblasti odvodňovací techniky, zdroj ACO.

Sledujeme trendy odvodnění budov na 6 kontinentech

Aktuálním tématem je především šetrné zacházení s vodou a možnosti její čistitelnosti a návratu do přirozeného koloběhu vody. Naším cílem je sledovat, co se děje v trendech odvodnění budov na 6 kontinentech, kam se ubírá odvodnění budov a jakým způsobem se vůbec budou v oboru architektury vyvíjet stavby.

I proto jsou našimi hlavními pilíři výrobního programu hygienické odvodnění průmyslových a komerčních budov (ACO Přibyslav) a velká skupina odlučovačů tuků (tzv. Lapoly) a olejů (olejové separátory), které vznikají v ACO Tábor. Skupina ACO je velmi aktivní v navazování dlouhodobých obchodních vztahů s našimi klíčovými zákazníky, což nám umožňuje prodávat do velkých potravinářských a nápojářských závodů jako jsou Coca-Cola, Heineken nebo Unilever. Z českých zákazníků je to například Plzeňský Prazdroj.


ACO Stavební prvky spol. s r.o.
logo ACO Stavební prvky spol. s r.o.

Jako lídr na trhu hospodaření s dešťovou vodou a čištěním odpadních vod nabízí společnost ACO vždy řešení této problematiky. Kromě toho podporujeme také projekty v oblasti odvodňování zpevněných ploch a také dodávky stavebních prvků pro pozemní ...