Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Geberit katalog online nabízí zajímavé funkce

Oblíbený technický katalog Geberit je od října letošního roku k dispozici také v internetové verzi na www.geberit.cz. Zatímco v terénu na stavbách zůstane nepostradatelná tištěná kniha, v kanceláři je pohodlnější používat elektronický katalog. Rychle se v něm vyhledává a s podklady lze na počítači dále pracovat.

Vyhledávání

Online katalog je uživatelsky příjemný a přehledný. Výrobky jsou v katalogu řazeny do kapitol stejně jako v tištěné verzi katalogu. Stačí pár kliknutí a zobrazí se vám hledaný výrobek se všemi technickými detaily, montážním návodem a CAD nákresy (dwg a dxf). Když si nejste jisti, v jaké sekci daný výrobek hledat, můžete využít funkci vyhledávání – zde stačí zadat alespoň část objednacího čísla nebo část názvu výrobku.

Můj katalog

Funkce "Můj katalog" umožňuje vytvořit si vlastní katalog ve formátu PDF. Katalog se skládá z titulní stránky, obsahu a Vámi vybraných výrobků. Titulní stranu si můžete opatřit vlastním nadpisem a kontaktními údaji. Zkuste tuto možnost využít např. pro Vaše nabídky nebo stavební dokumentaci.

Seznam materiálu

Pomocí funkce Seznam materiálu si můžete vytvořit seznam vybraných výrobků včetně množství. Tento seznam lze následně vyexportovat jako Excel nebo PDF soubor. Můžete ho využít např. pro své objednávky.

Šetřete s námi

Vzhledem ke každoročním inovacím a k vysoké rozšířenosti katalogu mezi projektanty a instalatéry tiskl Geberit každoročně značné množství katalogů. Internetová verze by měla nyní ušetřit poměrně velké množství papíru. Pro Geberit, který si na své ekologické bezúhonnosti zakládá, byl tento aspekt velmi důležitý.

Na elektronický Geberit katalog se dostanete přes odkaz "Katalog online" na www.geberit.cz.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.