Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nerezová výlevka Sanela SLVN 07 pro chemická WC

Sanela přichází s novinkou, která přináší praktické a hygienické řešení pro údržbu chemických WC. Poznejte naší nerezovou výlevku Sanela SLVN 07.

Tento produkt je navržen tak, aby splňoval náročné požadavky na čistotu a funkčnost, což z něj činí ideální volbu pro různá zařízení, jako jsou kempy, stavby nebo veřejné toalety.

Jaká jsou hlavní vlastnosti výlevky pro chemická WC Sanela SLVN 07?

Výlevka SLVN 07 má kompletní vybavení! Součástí je hadice pro oplach WC kazety, napouštěcí kohout a mřížka, což usnadňuje údržbu a čištění chemických toalet.

SLVN 07 je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli typu AISI - 304, která zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti korozi.

Díky konstrukci produktu je instalace velice jednoduchá a rychlá. Výlevka je samostatně stojící zároveň je navržena pro uchycení ke stěně. Navíc je dodávána bez sifonu, což umožňuje snadné napojení na stávající odpadní systém s průměrem 110 mm.

Sanela SLVN 07 je praktickým a spolehlivým řešením pro efektivní správu chemických WC. Její robustní konstrukce, kvalitní materiál a praktické vybavení ji činí ideální volbou pro toho, kdo hledá spolehlivý produkt.

Více informací


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 
Reklama