Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Koupelnový projekt od designéra - atraktivní koupelna se sprchovým koutem od SanSwiss

Rádi byste své koupelně dopřáli to nejlepší? Pak je SanSwiss správnou volbou!

SanSwiss je předním výrobcem sprchových zástěn s inovativním designem. Jeho sortiment nabízí širokou škálu produktů, které přinášejí eleganci, kvalitu a přizpůsobivost.

Jedním z klíčových prvků v koupelně je sprchová zástěna. SanSwiss nabízí různé varianty i barvy - tradiční aluchrom, exkluzivní matná černá, svěží matně bílá či dynamická lesklá zlatá. Ze skel si můžete vybrat tradiční čiré sklo či nespočet dekorů skel.

Kromě designu je výběr sprchové zástěny od SanSwiss také o praktičnosti a funkčnosti. Zástěny jsou vyrobeny z odolných materiálů, odolávají vodním nečistotám a snadno se čistí. Díky inovativním technologiím, jako je antiplaková úprava Aquaperle, se minimalizuje tvorba vodního kamene.

Koupelnový projekt od designéra nemůže být kompletní bez kvalitního sprchového koutu. S produkty od SanSwiss získáte nejen funkční a stylový prvek, ale také dlouhotrvající investici do vaší koupelny.

Nechte svou koupelnu promluvit stylem a využijte kvalitní sprchové kouty od SanSwiss. Vaše koupelna si zaslouží prvky, které dodají nejen estetickou hodnotu, ale také praktičnost a pohodlí.

Více informací se dozvíte na webových stránkách společnosti SanSwiss www.sanswiss.cz


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama