Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový konfigurátor ventilů pro průmyslové potrubní rozvody Aliaxis jednoduše online

Aliaxis spustil na svých webových stránkách nový online nástroj pro výběr nejvhodnějšího ventilu pro vaše konkrétní potřeby. Konfigurátor vás provede technickými vlastnostmi a funkcemi ventilů Aliaxis

Tento nástroj nabízí dva přístupy, které vás provedou technickými a funkčními vlastnostmi naší široké nabídky produktů a zároveň Vám pomůže najít ideální ventil pro vaše potřeby.

V konfigurátoru můžete výběr zahájit buď volbou podle typu produktu (volit je možné mezi ručními, pohonovanými a procesními a zpětnými ventily) nebo volbou dle aplikace, pro kterou ventil potřebujete. Pokročilým filtrováním pak během několika rychlých a intuitivních kroků získáte výběr nejvhodnějšího ventilu. Následně se vám zobrazí specifikace vybraného ventilu, který můžete ještě dodatečně vybavit rozličným příslušenstvím. Ke zvolenému ventilu si můžete stáhnout i technickou dokumentaci nebo přímo kontaktovat produktového manažera pro cenovou nabídku a termín dodání.

Nabídka ventilů společnosti Aliaxis je velmi široká a z tohoto důvodu jsme také přistoupili k vývoji tohoto pokročilého filtrovacího nástroje. V nabídce společnosti Aliaxis najdete ruční, pohonované (elektrické i pneumatické), procesní a zpětné ventily v materiálech PVC-U, PVC-C, PVDF, PP-H a ABS, a to v dimenzích od d 16 do d 400 mm v závislosti na materiálu a typu ventilu. K nim pak poskytujeme širokou škálu příslušenství a také různé typy těsnění. Samozřejmostí jsou také řešení na míru podle konkrétních požadavků zákazníky.

Více informací


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama