Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SANELA přivádí na trh nová ANTIMIKROBIÁLNÍ VINYLOVÁ MADLA

Sanela je svými bezdotykovými vysoce hygienickými výrobky známá po celém světě. Ale ne každý výrobek je možné používat bezdotykově. To je případ podpůrných madel pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Tyto výrobky musí být odolné vysoké zátěži a uživatel se jich plně a pevně dotýká. A nyní přichází otázka, jak u takových produktů zajistit vysoký hygienický standard v rizikovém prostředí, jakým jsou například nemocnice? A my na tuto otázku rádi odpovíme. Nová podpůrná madla Sanela se speciálním Antimikrobiálním Vinylovým povrchem dokáží zredukovat bakterie na povrchu madel až o 99,9%!   A nejsou odolná jen vůči bakteriím, ale také vůči plísním a i některým virům. Další nespornou výhodou této Antimikrobiální ochrany je, že je tato ochrana trvalá po celou dobu životnosti výrobku, nelze ji otřít ani smýt.

Náš nový Vinylový povrch je také takzvaně Biokompatibilní, to znamená že je zdravotně nezávadný a vhodný pro zdravotnická zařízení. Madla s touto povrchovou úpravou jsou velmi příjemná na dotek, protiskluzová a tím zaručí bezpečné a komfortní používání. Tímto výčtem nesporných technických výhod jsme naplnili naše vnitřní požadavky na technicky skvělý výrobek, ale jak dobře víte, ne jen technické parametry, ale i design výrobku je pro nás velmi důležitý. Proto tato nová Antimikrobiální Madla s Vinylovým povrchem nabízíme v osmi různých barvách, tak aby se stali ne jen funkční součástí vaší budovy ale i designovým komponentem, který přispěje k celkovému pozitivnímu dojmu a to je jak víme zejména ve zdravotnických zařízeních velmi zásadní.

Více informací


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 
Reklama