Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezpečná koupelna s madly Sanela v restauraci i u vás doma

Ať už vybavujete hotel, restauraci, plavecký bazén, lázně nebo jiný veřejný sektor, určitě potřebujete také sociální zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

V České republice totiž platí stavební zákon, podle nějž všechny veřejné budovy musí mít k dispozici WC pro vozíčkáře a další úpravy k bezbariérovému pohybu osob.

Pro soukromé stavby tento zákon sice neplatí, ale i přesto si stále více domácností pořizuje bezbariérovou koupelnu i toaletu. Důvodů může být mnoho - osoba se sníženou pohyblivostí nebo senior v rodině, koupelna určená přímo seniorům nebo jenom příprava na budoucnost. Některé prvky jako například nerezová madla do sprchy nebo k vaně se hodí i v případě úrazů. Jde sice o banální doplněk, který vám ale může ulehčit běžnou hygienu po úrazech, po porodu nebo operacích.

Největším výrobcem v této oblasti je lety prověřená značka Sanela, která vám dodá vše potřebné pro zařízení toalet i sprch pro veřejný sektor. Najdete u ní vše od pisoárů, vodovodních baterií až po kompletní sprchový program pro veřejný sektor.

V dnešním článku se ale zaměříme na kvalitní madla Sanela, která zvýší bezpečnost nejenom ve veřejném sektoru, ale také v běžné domácnosti. Použít je můžete k vaně, do sprchy, k umyvadlu i k toaletě. Sanela nabízí pevné i sklopné varianty nerezových i ocelových madel různých velikostí a tvarů, takže si můžete vybrat přesně to, co do svého interiéru potřebujete.

Univerzální pevná madla mají délku 385 mm, 537 mm a 690 mm. Oblíbená jsou také rohová madla Sanela s rozměry 760x760 mm nebo sklopná madla s délkou 600 mm nebo 800 mm. V případě pevného madla do vany si můžete vybrat mezi pravostrannou a levostrannou variantou.

Více informací


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 
Reklama