Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prestižní hodnocení nejvyšší důvěryhodnosti

Ocenění od nadnárodní analytické a ratingové společností Dun & Bradstreet Czech Republic, a.s. je významný signál pro zákazníky.

Společnost QUANTUM, a.s. patří mezi nejstabilnější firmy v ČR

Její silnou pozici na trhu opětovně ocenil Dun & Bradstreet ratingem AAA. Udělené hodnocení vyjadřuje splnění přísných kritérií ekonomického hodnocení a kredibility společnosti QUANTUM, a.s.

"Tento prestižní nezávislý rating firem s historii sahající až do roku 1908 nás zavazuje vůči našim zákazníkům i dodavatelům," říká Ing. Drahomíra Wachtlová, PhD., ředitelka oddělení plynových spotřebičů, a dodává:
"Na toto ocenění AAA dosáhne pouze úzké procento ekonomických subjektů působících v České republice, proto jsme na něj patřičně hrdí. Certifikát potvrzuje, že nakládáme s kvalitními výrobky a nabízíme efektivní služby. To oceňují nejen naši stabilní partneři, ale i koncoví uživatelé a investoři."



QUANTUM, a. s.
logo QUANTUM, a. s.

QUANTUM, a.s. je jedním z největších dovozců plynových zásobníkových ohřívačů vody v České republice. V naší nabídce najdete kondenzační kotle, solární panely pro výrobu tepla a k ohřevu vody, expanzní nádoby. Poskytujeme autorizovaný servis a poradenství, ...

 
 
Reklama