Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Realizace ATS pro AkzoNobel Opava

Specializujeme se na dodávky automatických tlakových stanic do výrobních a průmyslových podniků. Vyřešíme dodávku a tlak vody dle potřeby. Realizace na míru pro AkzoNobel Opava.

Dodáváme automatické tlakové stanice (ATS) na míru vašeho provozu. Automatické tlakové stanice jsou určeny pro čerpání a zvyšování tlaku čisté vody. Uplatnění nachází v nejrůznějších oblastech, jako jsou obytné domy, průmyslové provozy, nemocnice, školy, hotely, penziony, zavlažovací systémy apod.

Rádi vám poradíme a vybereme takovou stanici, která by splňovala vaše potřeby a požadavky. Máme za sebou desítky realizací. Výhodou našeho řešení je úspora proti komerčním produktům na trhu. Naší předností je rychlost a flexibilita v řešení poptávek.

Kvalitní a spolehlivá řešení nabízí ATS s čerpadly GRUNDFOS CR. Tato čerpadla se dají využít pro téměř libovolné průmyslové řešení a patří k nejširším řadám čerpadel Grundfos. Čerpadla CR/CRE mají široké použití v celé řadě čerpacích aplikací.

Vertikální, vícestupňové, odstředivé čerpadlo in-line z řady Grundfos CR se využívá pro zásobování vodou, čištění odpadních vod a pro téměř všechna průmyslová řešení - včetně vysokotlakých aplikací nebo čerpání horkých, nebezpečných, hořlavých a agresivních kapalin.

Právě proto byla čerpadla GRUNDFOS CR součástí také pro řešení ATS ve firmě AkzoNobel v Opavě.

Máte zájem o konzultaci, nebo akutní řešení problému s dodávkou vody? Napište nám na info@reded.cz, nebo volejte +420 797 850 919. Rádi se Vám budeme věnovat.

Grundfos CR


RedEd.cz - čerpací technika
logo RedEd.cz - čerpací technika

Jsme specializovaný internetový obchod na prodej čerpadel a čerpací techniky. Stavíme na dlouholetých zkušenostech a nabídce kvalitních čerpadel, kterým skutečně důvěřujeme. V naší nabídce najdete ponorná čerpadla do vrtů, čerpadla do studní, domácí ...

 
 
Reklama