Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jsme specialisté na čerpadla Pedrollo

V roce 2021 jsme dodali přes 200 řešení pod značkou Pedrollo. Na našem webu najdete obsáhlý katalog čerpadel Pedrollo včetně aktuálních cen. Obratem také řešíme poptávky a opravy čerpadel po celé ČR.

Pedrollo nabízí inovativní řešení v mnoha oblastech. Unikátní design je založen na vášni pro dokonalou mechanickou a elektrickou účinnost.

Zemědělství

Závlaha, odvodňování, čerpání odpadních vod. Čerpání hustých kalů a kejdy. Dávkování hnojiv. Míchadla do jímek a nádrží. Automatické tlakové čerpací stanice. Čerpadla na pohon traktorem.

Potravinářský průmysl

Čerpání potravinářských médií. Dávkování potravinářských přísad. Čerpadla na čištění technologických linek. Automatické tlakové čerpací stanice. Pomaloběžná míchadla.

Chemický průmysl

Čerpání chemicky agresivních médií, čerpání viskózních médií. Dávkování chemikálií. Procesní čerpadla. Tlakové čerpací stanice. Míchadla do jímek a nádrží.

Farmaceutický průmysl

Čerpadla pro dopravu a dávkování farmaceutických produktů. Procesní čerpadla. Čerpadla na čištění technologických linek. Míchadla.

Pitná voda

Čerpadla na pitnou vodu, automatické domácí vodárny, automatické tlakové čerpací stanice. Ponorná článková čerpadla do vrtů. Dávkovací čerpadla pro úpravny vod. Čerpadla na solární pohon.

Vodní hospodářství, odpadní vody

Čerpadla na kaly v čistírnách odpadních vod, průmyslu a zemědělství. Dávkovací čerpadla. Míchadla a aerátory. Čerpadla na technologickou vodu v průmyslových provozech.

Dům a zahrada

Automatické domácí vodárny, elektronické čerpací jednotky s frekvenčním měničem. Ponorná čerpadla do vrtů a studní. Čerpadla na zahradní závlahu. Drenážní a kalová čerpadla. Akumulační a čerpací stanice na odpadní vodu. Bazénová čerpadla.

Čerpadla Pedrollo


RedEd.cz - čerpací technika
logo RedEd.cz - čerpací technika

Jsme specializovaný internetový obchod na prodej čerpadel a čerpací techniky. Stavíme na dlouholetých zkušenostech a nabídce kvalitních čerpadel, kterým skutečně důvěřujeme. V naší nabídce najdete ponorná čerpadla do vrtů, čerpadla do studní, domácí ...

 
 
Reklama