Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

WECCO - objevte novou značku koupelnového vybavení

Stavebniny DEK uvádí na trh novou produktovou řadu sanitární techniky WECCO, kterou vytvořily exkluzivně pro své zákazníky. Za super ceny tu pořídíte vybavení do koupelny, které jinde neseženete.

Ve Stavebninách DEK neustále rozšiřují nabídku sanitární techniky a pečlivě sledují potřeby svých zákazníků, jejich představy o vzhledu, materiálu, kvalitě a ceně jednotlivých produktů. Proto nyní přichází s vlastní značku výrobků, která by plně vyhovovala všem těmto požadavkům. Výsledkem této snahy je nová produktová řada WECCO, která vyniká svým zpracováním, vzhledem, jednoduchou instalací a především skvělým poměrem kvality a ceny, jenž je daleko před konkurencí.

Kvalita za rozumnou cenu

Pod značkou WECCO najdete nejžádanější produkty z koupelnového sortimentu, jako vaničky, liniové žlaby, vodovodní baterie, sprchové zástěny nebo WC.

Sortiment se neustále rozšiřuje. Pokud se tedy zrovna chystáte zařizovat novou koupelnu nebo budete rekonstruovat svou stávající, nenechte si tuto novinku ve Stavebninách DEK ujít.

 

Chci si prohlédnout nové produkty WECCO


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama