Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

S moderní čističkou odpadních vod STMH k větší soběstačnosti a nezávislosti

Všichni majitelé nemovitostí velice dobře znají často zdlouhavé a nepříjemné vyřizování všemožných povolení na úřadech, komplikace se stavbou...

Všichni majitelé nemovitostí velice dobře znají často zdlouhavé a nepříjemné vyřizování všemožných povolení na úřadech, komplikace se stavbou, případně vyhlášky obcí, které silně omezují možnosti například zalévání zahrad v suchem zasažených oblastech. Moderní čistírny odpadních vod STMH jsou navrženy a konstruovány tak, aby posilovaly soběstačnost a nezávislost majitelů nemovitostí.

Hellstein myslí na klienty, kteří se chtějí vyhnout divoké jízdě na byrokratickém šimlu, a proto nabízí svým klientům službu čistička na klíč, jež zahrnuje zpracování projektu, vyřízení povolení, financování bez navýšení, stavební práce, pravidelný servis, aby zákazníci mohli ušetřený čas využít efektivněji. V případě zájmu rovněž poskytne srozumitelný návod k montáži čistírny, tudíž její instalaci zvládne každý zručný stavebník.

Čistírny odpadních vod STMH přinášejí účinné řešení již pravidelně se opakujícího problému s nedostatkem vody na zavlažování zahrad a nabízejí efektivní východisko, jak se může každý člověk podílet na  zmírnění dopadů tohoto ekologického problému. Unikátní princip třístupňového čištění totiž docílí toho, že zahrádkáři budou mít dostatek vody k zalévání své úrody. Recyklace odpadních vod probíhá zcela ekologickým způsobem, kdy se nejprve v jímce usadí pevná složka a vypaří běžné čisticí prostředky. Takto upravenou vodu dočistí speciální bakterie, které zajistí stabilitu celého čisticího procesu, čímž také podílí na zabezpečení  provozu bez zápachu, hluku a údržby.

Více informací


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 
Reklama