Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Nicoll je hlavním partnerem webkonference SOVAK Provoz vodovodů a kanalizací 20

Podporujeme webkonferenci SOVAK, která se tentokrát uskuteční opět v online prostředí, a to 3 - 5. 11. 2021. Naším hlavním tématem je pitná voda, polyethylenové vodovodní sítě a spojování polyethylenu

Jako světový lídr v oblasti pokročilých plastových potrubních systémů se již více než 60 let specializujeme na spojovací technologii pro PE potrubí a utváříme standardy elektrosvařování. Součástí námi dodávaného systému je také inovativní PE uzavírací armatura FRIALOC pro použití v rozvodech vody, která umožnuje poprvé v historii kompletní svařený homogenní trubní systém bez přírub, bez těsnění a bez jakýchkolivv mechanických spojů.

ELEKTROTVAROVKY FRIALEN

  • Odkrytá topná spirála, extra dlouhé svařovací zóny a technologie předehřevu umožňují vnik nejkvalitnějšího možného svaru a tedy bezpečného, spolehlivého a trvalého spoje.

UZAVÍRACÍ ARMATURA FRIALOC Z PE

  • Unikátní armatura speciálně vyvinutá pro vodárenské sítě umožňuje poprvé v historii kompletní svařený homogenní trubní systém bez přírub a těsnění a bez jakýchkoliv přechodových tvarovek na kov.

NAVRTÁVACÍ ODBOČKOVÉ VENTILY DAV

  • Revoluční změna ve vysazování domovních přípojek nejen díky rychloupínací páce RedSnap.

SVAŘOVACÍ AUTOMATY FRIAMAT 7 A MONTÁŽNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

  • Nejnovější generace svařovacích automatů s možností ovládání také pomocí mobilní aplikace FRIAMAT APP s mnoha rozšířenými funkcemi pro dokumentaci svaru a čtením 2D čárových kódů.

Více informací ke konferenci na www.sovak.cz

Více informací


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama