Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový magazín RedMag

Magazín RedMag je tištěný časopis, který připravujeme pro zákazníky internetového obchodu RedEd.cz. Časopis o vodě, novinkách a zajímavostech z oblasti čerpací techniky. Aktuální vydání je online.

Každý zákazník obdrží časopis zdarma jako součást objednávky. Pod odkazem níže najdete archiv starších vydání a možnost prolistovat časopis online. Uvítáme vaše připomínky a tipy na články. V případě zájmu o spolupráci či inzerci nás neváhejte kontaktovat, rádi s vámi probereme možnosti.

Obsah aktuálního vydání

Připravili jsme opět zajímavé čtení a trochu zábavy na nadcházející letní dny a pevně věřím, že se nebudete nudit.  Na co se můžete těšit?

  • Vodní elektrárna Dlouhé stráně slaví 25 let. Připomeneme si její význam.
  • Začíná jarní sezona a s ní pravidelně roste zájem o instalaci ručních pump. Připravili jsme krátké shrnutí nabídky a návod k instalaci.
  • Dočtete se také o novinkách z dílny DAB a několik dalších zajímavostí z oblasti čerpací techniky.

Více již v obsahu časopisu. Přeji přijemé čtení.
Ing. Michal Jurečka

Zobrazit magazín


RedEd.cz - čerpací technika
logo RedEd.cz - čerpací technika

Jsme specializovaný internetový obchod na prodej čerpadel a čerpací techniky. Stavíme na dlouholetých zkušenostech a nabídce kvalitních čerpadel, kterým skutečně důvěřujeme. V naší nabídce najdete ponorná čerpadla do vrtů, čerpadla do studní, domácí ...

 
 
Reklama