Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

28 let praxe v čištění kanalizace a ucpaných odpadů v Praze a okolí

Společnost Herčík a Kříž v dubnu oslavila 28 let od svého vzniku. Její zkušenosti ročně využije přes 6000 zákazníků při problémech s kanalizací či domovními odpady.

Od začátku s čištěním kanalizací až po komplexní služby pro kanalizace

Začátek firmy se datuje k roku 1993, kdy pánové Herčík a Kříž postavili svojí první proplachovačku a začali s podnikáním.

Postupem času se množství práce začalo zvětšovat a začali nabírat další zaměstnance a stavět nové vozy
na čištění kanalizace.

Se zvětšujícími se zkušenostmi následovala koupě prvního kamerového systému výkonného sacího vozu a techniky na zkoušky těsnosti kanalizace. Veškeré peníze, které vydělali, investovali do moderního vybavení firmy.

V současné době firma vlastní 15 čistících a sacích vozů různých velikostí, 4 kamerové systémy pro prohlídky kanalizace, robotické frézy na malé i velké profily kanalizace, moderní systém na zkoušky těsnosti kanalizace vzduchem, mechanické frézy a frézy na tlakovou vodu a techniku na bezvýkopové opravy kanalizace.

Máte-li problém s kanalizací, zavolejte nám.

To vše jsme dokázali, díky důvěře našich zákazníků, kterým bychom chtěli i touto cestou moc poděkovat za jejich přízeň. Budeme se dále snažit poskytovat perfektní služby a pomáhat vám s kanalizačními problémy.

V případě potřeby stačí zavolat 604 208 684, nebo nám napsat.

Čištění odpadů v Praze a okolí


HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 
Reklama