Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Advantix Cleviva v nových barvách

Popularita netradičních a neokoukaných barev v interiérovém designu stoupá a přirozeně pronikla i do návrhů koupelen. Těmto aktuálním trendům se nově přizpůsobuje sprchový žlábek Advantix Cleviva, který je nyní k dispozici kromě základní barvy ušlechtilá ocel také v barvách antracit, pozlacená, champagne a měděná.


Pro ty, co nesnáší stereotyp, je Advantix Cleviva k dispozici v barvách antracit, pozlacená, champagne a měděná. Ti, kteří dávají přednost neutrálnějšímu vzhledu, mohou sáhnout po klasickém provedení z ušlechtilé oceli. (foto: Viega)

Barvy představují skvělý způsob, jak rychle dodat nejenom koupelnám dojem útulnosti a elegance. Avšak jejich výběr by měl vždy zapadat do hlavní koncepce celého domu nebo bytu. Ti, kteří nejsou ještě zcela připraveni dát v koupelně sbohem osvědčeným odstínům bílé, mohou využít decentního lokálního zvýraznění, například formou barevného sprchového žlábku. Jemné kontury, špičkový design, kvalitní materiál a správně zvolený barevný odstín dokáží ve sprše vytvořit skutečně ojedinělý harmonický efekt.

Působivý účinek

Sprchový žlábek Advantix Cleviva je nyní k dispozici ve dvou pohledových variantách a v provedení z nerezové oceli a čtyřech dalších barvách. Čisté a vysoce kontrastní prostory vytvoříte pomocí nerezové oceli a antracitu. Hřejivou a útulnou atmosféru naopak vykouzlíte se zlatým, měděným, případně champagne odstínem. Vázat se přitom nemusíte na ani jeden. Ti, kteří nenávidí stereotypy, dozajista potěší fakt, že vkládací rošt sprchového žlábku lze snadno vyměnit a barevné i tvarové provedení tak přizpůsobovat podle vaší nálady nebo třeba podle ročního období.

Spolehlivost a jednoduchost

Na rozdíl od tradičních sprchových žlábků odvádí Advantix Cleviva vodu přes úzký profil do centrálního podlahového odtoku. Odtokový profil má vnitřní sklon a voda tak spolehlivě stéká k elegantně tvarovanému vkládacímu roštu s jedním nebo dvěma vtokovými otvory kulatého, resp. hranatého tvaru. Sprchový žlábek je k dispozici ve standardních délkách 800, 1000 a 1200 mm, ale lze jej zkrátit na libovolnou délku až na pouhých 300 mm, nebo naopak podle potřeby neomezeně prodlužovat složením více žlábků za sebou. Instalaci je možné provést přímo ke stěně, libovolně v prostoru nebo jako odtok uprostřed sprchy.

Více informací


Viega s.r.o.
logo Viega s.r.o.

Společnost Viega s téměř 5000 zaměstnanci po celém světě patří k předním výrobcům instalační techniky v oblasti sanity a vytápění. Na trvalém úspěchu firmy se pracuje v deseti světových lokalitách. Výroba je soustředěna do čtyř výrobních závodů v Německu.

 
 
Reklama