Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podpořili jsme novou odbornou publikaci Jak na potrubí

Aliaxis podporuje vzdělávací a odborné aktivity v oboru. Proto jsme rádi, že jsem mohli podpořit i novou odbornou publikaci napsanou panem Ing. Václavem Pekařem, CSc. věnovanou potrubním systémům .

Publikace je vydávána s podtitulem Kniha nejen o výpočtech potrubí, což znamená, že je určena nejen úzce specializovaným konstruktérům, projektantům a výpočtářům, ale i širokému okruhu dalších technických pracovníků. Na celkem 464 stranách zde naleznou užitečné informace technici a inženýři zabývající se mj. investiční činností, provozem, správou, inspekcemi a revizemi potrubí, pracovníci notifikačních orgánů a řada dalších.

Kniha o 10 kapitolách představuje svým rozsahem a komplexností unikátní dílo, které vzniklo na základě zpětné vazby odborné veřejnosti a podnětů účastníků kurzů a odborných akcí.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama