Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přípojka vody: Jak na projekt v roce 2021

Projekt vodovodní přípojky je potřeba ke každé stavbě přípojky. Pokud se chystáte připojit k vodovodu v roce 2021, začněte s projektem přípojky vody už nyní. Využijte konzultace zdarma už nyní.

Každé bydlení potřebuje zdroj vody. Bez vody se prostě žít nedá. V místech, kde již stojí vodovod není nic snazšího než se za pomoci přípojky vody napojit na stávající infrastrukturu. Co, ale budete k připojení potřebovat a kde začít?

Nejprve si řekneme co je a není přípojka vody. Vodovodní přípojka je podle zákona o vodovodech a kanalizacích považována za samostatnou stavbu tvořenou úsekem potrubí od odbočení z vodovodního řadu k vodoměru.

Protože jde o samostatnou stavbu vyžadují správci kanalizace pro zřízení přípojky projekt. Sice přípojka vody není vodním dílem, ale i tak projekt nejčastěji připravuje vodohospodářský inženýr.

Bez projektu přípojky vody nelze vodovodní přípojku povolit ani uzavřít smlouvu se správcem o dodávkách vody. Máte-li v plánu se v roce 2021 připojit na vodovodní řad, projekt přípojky už můžete začít řešit nyní. Rádi odpovíme na Vaše dotazy, připravíme Vám projekt a zajistíme povolení vodovodní přípojky. Konzultaci máte u nás zdarma. Stačí nás kontaktovat online nebo telefonicky.

Co vám nabízíme:

  • Konzultaci řešení zdarma
  • Komplexní projektovou dokumentaci vodovodní přípojky
  • Zapracování připomínek úřadů zdarma
  • Vyřízení povolení pro přípojku

Proč si vybrat Zakru:

  • S našimi projektanty můžete komunikovat online
  • Máme výborné ceny
  • Pracujeme rychle a spolehlivě, držíme termíny

Těšíme se na spolupráci s vámi. V případě zájmu o pomoc s projektem a povolením vodovodní přípojky nám můžete rovnou zavolat na 605 340 247 nebo napsat na projekce@zakra.cz.


Zakra s.r.o.
logo Zakra s.r.o.

Zakra je vodohospodářská společnost zaměřující se na řešení odpadních vod pro rodinné a rekreační objekty. Pomůže Vám pokud řešíte projektovou dokumentaci k domovním ČOV, kanalizačním a vodovodním přípojkám nebo třeba ke studni.

 
 
Reklama