Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jaká je cena za hydrogeologický průzkum

Zajímá vás cena za hydrogeologický průzkum? Potřebujete ho pro projekt čistírny nebo studny? Neváhejte se na nás obrátit. Průzkum vám rádi zajistíme zdarma.

Čeká vás stavba domovní čistírny odpadních vod nebo studny? Pak budete pravděpodobně potřebovat hydrogeologický průzkum. Jaká je cena takového průzkumu? Jak ho sehnat a ušetřit za něj? Poradíme vám.

Hydrogeologický průzkum je potřeba u domácích čističek odpadních vod, u kterých chcete přečištěné odpadní vody vsakovat, případně akumulovat do retenční nádrže a následně rozstřikovat na zahradě. Stejně tak budete hydrogeologický průzkum potřebovat u vrtané studny.

Hydrogeologický průzkum vždy předchází projektu studny nebo čistírny. Projektantovi napoví, jak řešit vsakování nebo kde se na pozemku nachází vodní zdroj.

Pro naše klienty nabízíme poptání hydrogeologů zdarma. Zatímco běžná cena za hydrogeologický průzkum může být i 10 000,-, díky získání více nabídek, dokážeme snížit cenu za hydrogeologický průzkum až o 50%. Pokud potřebujete projekt a zároveň posudek, neváhejte se na nás obrátit. Ihned po obdržení hydrogeologického posudku začínáme pracovat na projektu, který od nás získáte do 3 týdnů.

Co vám nabízíme:

  • Konzultaci řešení zdarma
  • Zajištění hydrogeologického průzkumu/posudku
  • Komplexní projektovou dokumentaci ČOV a studny
  • Zapracování připomínek úřadů zdarma
  • Vyřízení povolení pro ČOV a studnu

Proč si vybrat Zakru:

  • S našimi projektanty můžete komunikovat online
  • Máme výborné ceny
  • Pracujeme rychle a spolehlivě, držíme termíny

Těšíme se na spolupráci s vámi. V případě zájmu o hydrogeologický průzkum nám můžete rovnou zavolat na 605 340 247 nebo napsat na projekce@zakra.cz.


Zakra s.r.o.
logo Zakra s.r.o.

Zakra je vodohospodářská společnost zaměřující se na řešení odpadních vod pro rodinné a rekreační objekty. Pomůže Vám pokud řešíte projektovou dokumentaci k domovním ČOV, kanalizačním a vodovodním přípojkám nebo třeba ke studni.

 
 
Reklama