Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zařízení pro hlídání hladiny eSTUDNA

Revoluce v hospodaření s vodou. Zařízení eStudna Vám umožní on-line sledování výšky hladiny vody ve Vaší studni nebo nádrži, stačí pouze připojit eStudnu na Vaši domácí WiFi.

Zařízení eStudna Vám umožní on-line sledování výšky hladiny vody ve Vaší studni nebo nádrži, stačí pouze připojit eStudnu na Vaši domácí WiFi. Aktuální data máte kdykoliv k dispozici ve webové stránce nebo v aplikaci mobilního telefonu. Díky on-line datům můžete rychle reagovat na prudké změny hladiny a ekonomicky hospodařit se zásobami vody. V aplikaci si také můžete nastavit zasílání alarmových hlášení e-mailem, např. při překročení maximální nebo minimální hladiny vody.

  • On-line aktuální stav hladiny vody
  • Přehledný graf s historií hladiny
  • Nastavení alarmu při překročení minimální nebo maximální hladiny
  • Ovládání spínání čerpadla v automatickém režimu nebo přes webovou aplikaci

Instalace zařízení eStudna je velmi jednoduchá. Tlakové čidlo ponoříte do studny nebo nádrže, vyhodnocovací jednotku připojíte k napájení 230V a spárujete s Vaší domácí WiFi. Naměřené hodnoty se zobrazují jak v mobilní aplikaci Vašeho chytrého telefonu, tak i na webové stránce. Máte tedy kdykoliv on-line přístup k naměřeným datům.

Všechna naměřená data jsou archivována po dobu 3 měsíců, takže je možné sledovat i historii měření.

eStudna navíc obsahuje jeden výstup s relé. Pokud k tomuto výstupu zapojíte Vaše čerpadlo, můžete ho ovládat. Zapínání a vypínání čerpadla může fungovat v automatickém režimu, který si nastavíte v aplikaci. Druhou možností je spouštět čerpadlo pouhým kliknutím na tlačítko v aplikaci, tedy vzdáleně bez nutnosti osobní přítomnosti u čerpadla.


RedEd.cz - čerpací technika
logo RedEd.cz - čerpací technika

Jsme specializovaný internetový obchod na prodej čerpadel a čerpací techniky. Stavíme na dlouholetých zkušenostech a nabídce kvalitních čerpadel, kterým skutečně důvěřujeme. V naší nabídce najdete ponorná čerpadla do vrtů, čerpadla do studní, domácí ...

 
 
Reklama