Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Domácí vodárna GRUNDFOS

Čerpadla Grundfos patří mezi špičku mezi čerpací technikou. Domácí vodárny Grundfos se drží mezi zákazníky dlouhodobě na předních pozicích oblíbenosti. Připravili jsme přehled nejoblíbenějších řešení.

Domácí vodárna GRUNDFOS SCALA 2 3-45 A

Nejoblíbenější řešení při zásobování vodou bez použití ponorného čerpadla. Vodárna je vybavena inteligentním řízením čerpadla, která jí umožňuje přizpůsobit jak vstupní tlak, tak spotřebu vody. Zajišťuje konstantní tlak vody do všech kohoutků.

Vodárna SCALA2 je ideální volbou pro obytné budovy s až 3 podlažími a až 8 kohoutky. Zajistí posílení tlaku z vodovodního řadu, kdy je tlak vody posilován vodou z městského vodovodního řadu. Posílení tlaku z nádrží, či studní, kdy čerpá vodu z hloubky až 8 metrů

Vodárenské sety GRUNDFOS SQE

Oblíbené spolehlivé řešení kombinace ponorného čerpadla Grundfos SQ s řídící jednotkou CU 301 a vyrovnávací tlakovou nádobou. Ideální pro zásobování rodinných domů, chat, chalup komerčních a průmyslových objektů vodou z vlastních zdrojů, případně  zavlažování rozsáhlých ploch.

Automatické ponorné vodárny Grundfos SBA

Ponorné čerpadla SBA nabízí jednoduché řešení pro okamžité čerpání pitné a čisté vody. Stačí ho zapojit a můžete ihned čerpat. Varianta SBA je kompletní čerpadlo "vše v jednom". Čerpadlo SBA nevydává žádný hluk, když je ponořeno a je tak tichou alternativou k neponorným čerpadlům.
 


RedEd.cz - čerpací technika
logo RedEd.cz - čerpací technika

Jsme specializovaný internetový obchod na prodej čerpadel a čerpací techniky. Stavíme na dlouholetých zkušenostech a nabídce kvalitních čerpadel, kterým skutečně důvěřujeme. V naší nabídce najdete ponorná čerpadla do vrtů, čerpadla do studní, domácí ...

 
 
Reklama