Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čištění lešení a bednění od malty, lepidel a betonu

Profesionální vysokotlaký čistič speciálně navržený pro efektivní čištění ocelového a plastového lešení a bednění prostřednictvím vysokotlakého vodního paprsku - rotační tryskou MONRO-JET.

POPIS VYSOKOTLAKÉHO ČISTIČE

Stacionární vysokotlaký čistič s tlakem 1000 bar pro odstraňování malty, lepidel a jiných usazenin, čímž dochází k odlehčení lešení a bednění o mnoho kilo a také k obnovení protiskluzové funkce podlážek, resp. bezpečnosti. Profesionální vysokotlaká myčka je složena z českého vysokotlakého plunžrového čerpadla (AQ PUMPY), které je poháněno elektromotorem a dále řízeno frekvenčním měničem. Díky možnosti nastavení požadovaných otáček si může obsluha čistícího stroje nastavit požadované parametry (tlak,průtok) pro konrétní materiál a typ tryskaného objektu (ocelové a hliníkové lešení, plastové bednění, apod.), aby nedošlo k jeho poškození.

ŘÍZENÍ A KONTROLA PROVOZU

Řídící systém vysokotlakého agregátu neustále kontroluje provoz zařízení a případné poruchové stavy. V případě zaznamenání odchylky, se vysokotlaký čistič automaticky vypne a důvod přerušení zobrazí na displeji řídící jednotky. Tím umožní obsluze jednoduše identifikovat a odstranit závadu.

DLOUHÁ ŽIVOTNOST

Systém snižuje otáčky motoru při vypnutí pistoli a při jejím zapnutí je pozvolna zvyšuje tak, aby nedocházelo k prudkému nárustu výkonu a tím usnadňuje a zpříjemňuje obsluze práci s vysokotlakou pistolí a hadicí. Vedlejším produktem automatického snižování a zvyšování otáček je významné prodloužení životnosti dílů, které jsou nejvíce namáhány - rotační tryska, těsnění, ventily a jiné části vysokotlakého čerpadla.
AQ PUMPY, s.r.o.
logo AQ PUMPY, s.r.o.

Výroba, vývoj a servis vysokotlakých čerpadel, čerpacích zařízení a speciálních agregací na zakázku jako jsou vysokotlaké zařízení pro tlakové zkoušky, vysokotlaké čistící stroje pro sanace betonu a odstraňování barev, rzi a odolných usazenin. Společnost ...

 
 
Reklama