Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Profesionální vysokotlaký čistič 1250 bar

Vysokotlaký čistič CUBE 1250bar je profesionální zařízení pro tryskání vysokotlakým vodním paprskem od českého výrobce AQ PUMPY, s.r.o. Hlavní předností je výkon, jednoduché ovládání a bezpečnost.

CHARAKTERISTIKA

Profesionální vysokotlaký čistič CUBE 1250 bar byl zkonstruován a vyroben českým výrobcem čerpadel AQ PUMPY, s.r.o., který zúročil své zkušenosti v oblasti výroby strojů pro stavebnictví - sanace betonu a železobetonu a tryskání vysokotlakým vodním paprskem. Vyvinul tak jedinečnou řadu CUBE s akcentem na vysoký výkon, provozní spolehlivost a jednoduchost ovládání tak, aby manipulaci s hydročističem zvládl i pracovník s minimálními zkušenostmi s vysokotlakým čištěním a odstraňováním zvětralého betonu, barev či jiných odolných usazenin.

POPIS

CUBE 1250 je agregován z vysokotlakého čerpadla AQH 50 a prostřednictvím redukční převodovky spojen s dieselovým motorem Caterpillar. Vysokotlaký čistič je uložen na společném rámu s odhlučněnou kapotáží, kdy může sloužit samostatně jako stacionární čistící zařízení nebo jako mobilní vysokotlaký čistič na podvozku.

PŘÍSLUŠENSTVÍ

Vysokotlaký čistič dodáváme i s veškerým příslušenstvím - vysokotlaké hadice, pistole, rotační a ploché trysky, ochranné oblek a pomůcky.

APLIKACE

Profesionální vysokotlaký čistič CUBE 1250 bar se dále používá například pro:
  • sanace betonu, nádrží, jímek, silážních jam, vodojemů a podlah
  • čistění lešení, bednění, fasád
  • odstraňování barev, rzi či bitumenu
  • čištění tepelných výměníků, trubkovnic, vysokotlakého potrubí

KONTAKTUJTE NÁS

AQ PUMPY vyrábí vysokotlaké čističe především na zakázku pro potřeby konkrétních aplikací a provozů. NOVĚ lze stroje i vypůjčit. Neváhejte nás kontaktovat!


AQ PUMPY, s.r.o.
logo AQ PUMPY, s.r.o.

Výroba, vývoj a servis vysokotlakých čerpadel, čerpacích zařízení a speciálních agregací na zakázku jako jsou vysokotlaké zařízení pro tlakové zkoušky, vysokotlaké čistící stroje pro sanace betonu a odstraňování barev, rzi a odolných usazenin. Společnost ...

 
 
Reklama