Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové čerpadlo do sudu Blue Line pro pohodlné zalévání

Neexistuje snad zahrádkář, který nepoužívá pro zálivku zahrady vodu zachycenou do sudu. Pro její pohodlné čerpání jsou ideální ponorná čerpadla - např. nové modely Blue Line PSDR250PS a PSDR550PS.

Ideálním řešením pro zalévání zahrady pro chataře či zahrádkáře jsou lehká sudová čerpadla s jednoduchou obsluhou a možností pohodlného přenášení mezi několika vodními zdroji. Společnost Pumpa – specialista na prodej, servis a montáž čerpadel, vodáren a další čerpací techniky - nyní přichází s nabídkou cenově zvýhodněných čerpadel Blue Line PSDR250PS a PSDR550PS. Ta jsou primárně určena k odčerpávání čisté nebo mírně znečištěné drenážní vody ze sudů či nádrží a následnému zavlažování.

Ponorná čerpadla Blue Line nabízejí průtok 2,5 m3 respektive 5 m3 za hodinu a výkon 250 – 550 W, jsou tedy ideální pro menší závlahy. Čerpadla jsou díky plastovým segmentům lehká (váha 5 a 6 kg), takže umožňují snadnou manipulaci a přenositelnost. Pokud potřebujete zalévat postupně z několika zdrojů, jednoduše zaháknete čerpadlo na sud, napojíte hadici a zaléváte. Nebo jen otočíte kohoutkem a klasicky naplníte konev bez nutnosti nabírání vody do konve přímo ze sudu. Výhodou je, že čerpadlo zvládne odčerpat vodu až 28 mm ze dna.
Čerpadla jsou rovněž vybavena plovákovým spínačem, který zajišťuje automatický provoz – jakmile voda klesne pod nastavenou úroveň, čerpadlo se vypne, aby „nešlo na sucho“. Výtlačná výška čerpadel činí 9 a 20 metrů a čerpadla se dodávají s kabelem o délce 10 metrů.

Cena ponorných čerpadel Blue Line PSDR250PS a PSDR550PS je od 1634 Kč vč. DPH a zakoupit je můžete pohodlně v e-shopu na stránkách www.pumpa.cz nebo na prodejnách Pumpa.


PUMPA, a.s.
logo PUMPA, a.s.

Výhradní dovozce čerpadel a dalšího sortimentu pro ČR. Zastupujeme firmy Calpeda, Zenit, Speroni, Marina, Cadoppi, Cimm, Bugatti. Dále prodej a servis čerpadel Grundfos, Wilo a motory Franklin Electric. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis.

 
 
Reklama